Pe 29 aprilie 2024, Venus intră în zodia Taur. Ce aduce planeta iubirii și a banilor pentru zodii

Venus in balanta
Shutterstock

Din 29 aprilie, Venus, planeta iubirii, armoniei, plăcerilor, dar și a banilor, intră în zodia Taur, pe care o va traversa până pe 23 mai.

Cu Venus în Taur ne vom bucura mai mult de lucrurile simple din viața noastră, va crește nevoia de confort și stabilitate financiară, dar și sentimentală. Totodată, ne revizuim prioritățile și ne amintim că viața trebuie trăită. Suntem interesați de confort, bunăstare, răbdători în dragoste, dar și prudenți.

Pentru că Venus se va întâlni cu Uranus, planeta imprevizibilului, în preajma zilei de 18 mai, nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație în planul iubirii, în relațiile cu ceilalți, dar și-n planul financiar. Venus în conjuncție cu Uranus anunță un mod diferit de abordare în raport cu ceilalți și invită la schimbare. Ne putem aștepta la surprize și urmează o perioadă de reînnoire, deschidere și desprindere de tot ce este vechi sau nu ne mai folosește.

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Domeniile activate de tranzitul lui Venus prin zodia Taur:

Citește și
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”

Berbec/ Ascendent în Berbec

Pentru nativii Berbec, Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Taur, le aduce mai mulți bani în conturi și preocupări pentru mărirea veniturilor. Banii vin, iar nativii Berbec sunt invitați să acționeze, să profite de această conjunctură astrală și să folosească oportunitățile.

Taur/ Ascendent în Taur

Pentru nativii Taur, intrarea lui Venus în zodia Taur, pe casa personalității, le aduce motive să-și îmbunătățească imaginea, șanse, farmec, protecție și concentrare pe propriile nevoi. Nativii Taur se vor simți bine în pielea lor și nu vor ezita să-și facă plăcerile, să flirteze, să se îndrăgostească.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Pentru nativii Gemeni, Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Taur, prin casa frământărilor interioare și trecutului, le aduce ocazia să mediteze, să se gândească la acele situații, care i-au făcut fericiți în sfera sentimentală. Gemenii sunt invitați să lase în urmă trecutul și să facă loc noului. De asemenea, Gemenii au șansa să se vindece după o dezamăgire în planul amoros.

Rac/ Ascendent în Rac

Pentru nativii Rac, Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Taur, le aduce oportunități profesionale prin prieteni, lărgirea cercului de cunoscuți. Totodată, se pot conecta cu persoane cu care au idealuri și pasiuni în comun. Și sfera sentimentală se dinamizează și se pot simți atrași de cineva din anturaj.

Leu/ Ascendent în Leu

Pentru nativii Leu, Venus, micul benefic, aduce beneficii profesionale, li se recunosc meritele, sunt apreciați de către superiori. Dacă au de rezolvat diverse chestiuni cu instituții ale statului, le ies în cale persoanele potrivite care să îi ajute. Pentru că Venus este planeta iubirii, nativii singuri se pot îndrăgosti de o persoană cunoscută în spațiul social, la un eveniment sau activități profesionale.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Pentru nativii Fecioară, Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Taur, le aduce călătorii, interes pentru cunoaștere, învățare și schimburi de experiență profesională. Fecioarele singure își pot cunoaște partenerul într-o călătorie, la un curs, seminar sau la un eveniment cultural. De asemenea, nativii se simt atrași de persoane cu care împart idealuri și principii comune.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Pentru nativii Balanță, Venus, guvernatoarea lor, în tranzit prin zodia Taur, anunță mărirea veniturilor comune cu ale partenerului sau provenite din alte surse. De asemenea, Balanțele se pot reconecta cu partenerul de cuplu, să reînvie pasiunea în cuplu.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Pentru nativii Scorpion, Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Taur, aduce armonie și înțelegere în cuplurile unde au existat tensiuni. În cuplurile mai vechi, Scorpionii vor acorda mai multă atenție partenerului. Și planul profesional se activează și se pot încheia contracte avantajoase.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Pentru nativii Săgetător, Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Taur le aduce armonie în relațiile cu colegii. În sfera profesională se rezolvă niște contexte dificile sau primesc oferte noi de colaborare, de schimbare de job. De asemenea, Venus ajută în sarcinile zilnice și vor munci cu mai mult spor. Cei singuri se pot îndrăgosti de cineva de la serviciu sau cunoscut prin intermediul activităților profesionale.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Pentru nativii Capricorn, Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Taur, le aduce povești noi de iubire pentru cei singuri, o reconectare cu partenerul de cuplu, aventuri romantice. Urmează o perioadă favorabilă poveștilor de iubire, începerii unei relații sentimentale, dar și implicării într-un proiect creativ.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Pentru nativii Vărsător, Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Taur, anunță o perioadă în care se pot reconecta cu familia, să-și îmbunătățească relațiile cu părinții sau alte rude, să înceapă o reamenajare a spațiului de locuit.

Pești/ Ascendent în Pești

Pentru nativii Pești, Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Taur le aduce dialoguri constructive în sectorul profesional, o comunicare mai bună, negocieri și noroc la informații utile. Venus stimulează și interesul pentru învățat, participare la cursuri, dar și rezolvarea unor chestiuni birocratice/administrative.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro: "O adevărată zeiță!"
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro: "O adevărată zeiță!"
Citește și...
Afacere cu microplante în România. Secretele pe care trebuie să le știi dacă vrei să începi acest tip de afacere
Afacere cu microplante în România. Secretele pe care trebuie să le știi dacă vrei să începi acest tip de afacere

În ultimul timp, agricultura a evoluat în direcția unor concepte inovatoare și promițătoare, iar cultivarea microplantelor reprezintă una dintre aceste tendințe care au luat amploare în România.

Studiu: Elefanţii folosesc o gamă variată de semnale pentru a se saluta
Studiu: Elefanţii folosesc o gamă variată de semnale pentru a se saluta

Pe lângă vorbire, fiinţele umane folosesc adeseori doar o mână sau un sărut pentru a-şi saluta semenii. 

Studiu: O dietă bogată în fructe și legume poate reduce șansele de răspândire a cancerului de prostată
Studiu: O dietă bogată în fructe și legume poate reduce șansele de răspândire a cancerului de prostată

O dietă bogată în fructe, legume, nuci și cereale integrale poate reduce șansele de răspândire a cancerului de prostată la aproape jumătate, potrivit unui studiu, conform Daily Mail.  

Recomandări
Cum s-a schimbat fața României, datorită banilor europeni. Investiții masive în spitalele din Bihor, Sibiu sau Vâlcea
Cum s-a schimbat fața României, datorită banilor europeni. Investiții masive în spitalele din Bihor, Sibiu sau Vâlcea

”Hemoragie de bani în sănătate”, PARTEA I. Au trecut 17 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană, iar, dacă tragem linie, țara noastră a ieșit pe plus.  

Decizie surpriză în Rusia. Vladimir Putin l-a schimbat pe Serghei Şoigu din funcţia de ministru al Apărării
Decizie surpriză în Rusia. Vladimir Putin l-a schimbat pe Serghei Şoigu din funcţia de ministru al Apărării

Președintele rus Vladimir Putin l-a propus pe Andrei Belousov pentru postul de ministru al Apărării, deţinut anterior de Serghei Şoigu, informează TASS, potrivit News.ro.

 

Rusia a ”capturat 9 sate în doar 2 zile” în Ucraina, după atacul transfrontalier surpriză asupra Harkovului
Rusia a ”capturat 9 sate în doar 2 zile” în Ucraina, după atacul transfrontalier surpriză asupra Harkovului

Rusia a "capturat nouă sate în două zile" după ce a lansat un atac transfrontalier surpriză asupra Harkovului, care a început vineri. Mii de persoane au fugit din al doilea oraș ca mărime din Ucraina.