Pe 23 mai, Venus, planeta iubirii și a banilor, intră în zodia Gemeni

zodiac
Shutterstock

Din 23 mai, Venus, planeta iubirii și a banilor, intră în zodia Gemeni, pe care o va traversa până pe 17 iunie.

Începe o perioadă în care vom fi mai deschiși flirtului și distracției.

De asemenea, putem fi atrași de persoane, care știu să comunice și mai ales de cunoștințele interlocutorilor noștri, schimbăm impresii, păreri, mărim cercul de cunoștințe, socializăm mai mult.

Deschiderea pentru relații este mare, însă mai mult la nivel de transmitere a informațiilor.

Cu Venus în zodia Gemeni se intesifică comunicarea și căutăm experiențe noi, iar în sfera financiară ajută la negocieri. Recomandarea astrelor este pentru o mai mare atenție la administrarea banilor, pentru că se poate cheltui mai mult.

Citește și
horoscop loto
Zodiile cu cele mai mari șanse de câștig la Loto. Cele mai norocoase semne din zodiac
Două bloggerițe din Ucraina care ridiculizau soldații ruși au fost împușcate mortal, la Vinnîțea. Suspectul, găsit decedat

Pentru că Gemenii sunt o zodie a comunicării, învățării, mișcării, până pe 17 iunie, este o perioadă favorabilă deplasărilor, călătoriilor de scurtă durată, înscrierii la cursuri, participării la activități intelectuale, privind rezolvarea unor chestiuni birocratice.

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Domeniile activate de tranzitul lui Venus prin zodia Gemeni:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Pentru nativii Berbec, Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Gemeni, le îmbunătățește abilitățile de comunicare și au ocazia să cunoască persoane noi, să lege prietenii sau relații profesionale.

De asemenea, este o perioadă bună pentru a negocia contracte în favoarea lor.

Taur/ Ascendent în Taur

Pentru nativii Taur, intrarea lui Venus, guvernatoarea lor, în zodia Gemeni, le aduce idei despre cum să-și suplimenteze veniturile, eficientizeze sarcinile, să-și folosească mai mult abilitățile, să se pună în valoare.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Pentru nativii Gemeni, Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Gemeni, activează casa personalității și le aduce motive să-și îmbunătățească imaginea.

Se bucură de mai multă încredere, au farmec, sunt dornici de flirt și cuceriri, nu ezită să-și facă plăcerile. De asemenea, urmează o perioadă în care se pot îndrăgosti.

Rac/ Ascendent în Rac

Pentru nativii Rac, Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Gemeni, le activează casa frământărilor interioare și trecutului și este posibil să-și aducă aminte de foști parteneri, să le revină amintiri.

Nativii Rac au șansa să se vindece după o dezamăgire, iar cei singuri sunt sfătuiți să evite relațiile ascunse.

Leu/ Ascendent în Leu

Pentru nativii Leu, Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Gemeni le aduce oportunități profesionale prin prieteni, lărgirea cercului de cunoscuți.

Leii se bucură de popularitate și se pot conecta cu persoane cu care au idealuri comune. Și sfera amoroasă se dinamizează și se pot simți atrași de cineva din anturaj.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Pentru nativii Fecioară, Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Gemeni, le aduce beneficii profesionale, li se recunosc meritele, sunt apreciați de către șefi.

Nativii Fecioară se pot remarca, ies în eficență cu idei și-și ating obiectivele profesionale mult mai ușor.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Pentru nativii Balanță, Venus, guvernatoarea lor, în tranzit prin zodia Gemeni, anunță călătorii, interes pentru cunoaștere, învățare și schimburi de experiență profesională.

De asemenea, relațiile la distanță se îmbunătățesc și unii nativi se pot simți atrași de persoane cu care împart aceleași idealuri și principii.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Pentru nativii Scorpion, Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Gemeni, aduce suplimentarea veniturilor comune cu ale partenerului sau provenite din alte surse decât salariile, dar și rezolvarea unui context financiar.

De asemenea, Scorpionii se pot reconecta cu partenerul de cuplu, să reînvie pasiunea.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Pentru nativii Săgetător, Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Gemeni, le aduce armonie și înțelegere în cuplurile unde au existat tensiuni.

Totodată, Săgetătorii vor acorda mai multă atenție partenerului, iar viața de cuplu poate intra într-o etapă mai bună. Și planul profesional se activează și se pot încheia contracte avantajoase.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Pentru nativii Capricorn, Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Gemeni, le aduce o comunicare mai bună cu colegii.

De asemenea, pot pune în practică idei, să găsească soluții la eficientizarea sarcinilor și creșterea randamentului. Nativii Capricorn pot avea parte, în perioada următoare, de oferte de muncă, colaborări.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Pentru nativii Vărsător, Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Gemeni, anunță povești noi de iubire, o reconectare cu partenerul, aventuri romantice, distracție, creativitate și preocupări pentru relațiile cu copiii și implicarea în activitățile acestora.

Pești/ Ascendent în Pești

Pentru nativii Pești, Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia Gemeni, le îmbunătățește comunicarea cu familia, cu părinții. De asemenea, nativii Pești pot avea planuri, în perioada următoare, pentru reamenajarea sau redecorarea spațiului de locuit.

Articol recomandat de sport.ro
Se cer măsuri după ce meciul Italia - Albania a fost întrerupt în prelungiri. Ce nu s-a văzut la TV
Se cer măsuri după ce meciul Italia - Albania a fost întrerupt în prelungiri. Ce nu s-a văzut la TV
Citește și...
Horoscop săptămâna 7 - 12 mai 2024. În Săptămâna Luminată, zodiile vor avea parte de surprize și răsturnări de situație
Horoscop săptămâna 7 - 12 mai 2024. În Săptămâna Luminată, zodiile vor avea parte de surprize și răsturnări de situație

Săptămâna Luminată este plină de evenimente astrale. Cel mai important moment are loc pe 8 mai, când va fi Lună Nouă în zodiac Taur.

 

Zodiile cu cele mai mari șanse de câștig la Loto. Cele mai norocoase semne din zodiac
Zodiile cu cele mai mari șanse de câștig la Loto. Cele mai norocoase semne din zodiac

Astrologia oferă o perspectivă fascinantă asupra trăsăturilor de personalitate ale oamenilor, dar și asupra norocului pe care aceștia îl pot avea pe parcursul vieții.  

Zodiac chinezesc 2024. Este anul Dragonului de Lemn. Cum ar putea fi următoarele 12 luni
Zodiac chinezesc 2024. Este anul Dragonului de Lemn. Cum ar putea fi următoarele 12 luni

În Zodiacul Chinezesc 2024 este anul Dragonului de lemn.

Recomandări
Mircea Geoană, tranșant: la fiecare patru ani, „populaţiei i se fură timpul, câte patru, cinci sau zece ani o dată”
Mircea Geoană, tranșant: la fiecare patru ani, „populaţiei i se fură timpul, câte patru, cinci sau zece ani o dată”

România are nevoie să-şi schimbe clişeele politice, să se lepede de moliciunea liderilor confecţionaţi din combinaţii şi mediocritate, să se smulgă din pasivitate şi obedienţă, consideră Mircea Geoană.

Suporterii români vor să coloreze Munchen-ul în roșu, galben și albastru: „Abia aşteptăm ora meciului”
Suporterii români vor să coloreze Munchen-ul în roșu, galben și albastru: „Abia aşteptăm ora meciului”

Germania este în sărbătoare! A început Euro 2024, cu un triumf al ţării gazdă în fața Scoţiei. Sâmbătă, în a doua zi a competiţiei, a venit rândul spaniolilor, croaţilor, italienilor şi albanezilor să treacă prin mari emoţii.

Fenomen grav în România. Problema medicală care ucide o persoană la fiecare 30 de minute.
Fenomen grav în România. Problema medicală care ucide o persoană la fiecare 30 de minute. "Nu mai are limită de vârstă"

La fiecare 30 de minute, un român moare din cauza unui infarct. Iar vârsta la care apare această problemă gravă de sănătate a scăzut tot mai mult.