Palatul lui Gigi Becali de pe Bd Aviatorilor a fost vandalizat de suporteri. Ce spune patronul FCSB. FOTO

palat Gigi Becali vandalizat2

Locuința lui Gigi Becali de pe Bulevardul Aviatorilor din Capitală, cunoscută drept Palatul lui Gigi Becali, a fost vandalizată.

Persoane necunoscute au scris diverse masaje pe gardul lui Gigi Becali. Cel mai probabil vinovați sunt fani numulţumiţi de plecarea antrenorului Edward Iordănescu.

Mesaje au fost scrise si pe zidul cantonamentului din Berceni.

"Pleacă! Mori, Gigi!", a fost scris pe gardul din Aleea Alexandru și "Satana, pleacă!", a fost mesajul de pe zidul cantonamentului din Berceni.

"La data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 10. 00, Secția 1 Poliție a fost sesizată prin apel 112, de către un agent de pază, cu privire la faptul că persoane necunoscute au scris cu vopsea, vandalizând gardul unui imobil din sectorul 1, pe care acesta îl avea în pază.

Citește și
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

La fața locului au sosit polițiștii Secției 1 Poliție care au constatat că aspectele sesizate se confirmă fiind declanșate cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și amenințare", conform Poliției. 

Becali: Vreau să răspundă penal, nu vreau să-i iert, vreau puşcărie să facă, ca să stea acasă liniştiţi!

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat, luni, că vrea ca suporterii care i-au scris mesaje să facă puşcărie.

"Ameninţări! Nu mai stau să mă cert cu nimeni, că şi aşa am făcut puşcărie pentru că mi-au furat maşina. Am chemat, miliţia, am chemat procuratura, o să vadă criminalistica despre ce e vorba, le-am spus toată situaţia. Le-am spus că am vorbit cu Mustaţă şi că mi-a spus că au vrut aseară să vină la mine acasă. Deci e clar, este o chestie de teamă dacă voiau noaptea.... El zice că i-a oprit. Era linişte până când a venit el de la puşcărie, acum a început cu d-astea. Am dat zece milioane, că atât am dat, atunci atâta era, daţi-mi zece milioane, îmi iau jucătorii şi vă dau echipa cum am luat-o eu, fără nimic! Nu dau echipa, dau societatea, clubul, pe zece milioane, dar jucătorii îi iau. Dar cine are... Nu vedeţi Dinamo? Ei spun: <Domne, să vezi, că noi nu o să stăm aşa!> Şi le-am spus că eu nu fac nimic ilegal. Eu administrez o societate şi plătesc statului român taxe şi impozite. Nu vreau decât linişte. Nu vreau să am de-a face cu voi, nu mă interesează. Că a fost linişte. Cum a venit el de la puşcărie (n.r. - Mustaţă)... I-am zis: <Treaba ta, vezi că ai făcut şapte ani! Vezi că chiar dacă eşti nevinovat...> Că el îi cam instigă. Mesaje de amenininţare, că voiau să vină acasă... Lasă, mă, că vine miliţia, vine procurorul, vine criminalistica... Şi acolo, şi aici, reclamaţii, dosar, plângere penală şi gata! Acum o să vezi, penal, o să ia pe camere să vadă cine e. Vreau să răspundă penal, nu vreau să-i iert, vreau puşcărie să facă, ca să stea acasă liniştiţi!", a spus Becali, citat de News.ro.

 

 

 

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
"Mormânt" misterios descoperit de oamenii de știință. Cinci dinozauri uriași au fost găsiți îngropați în același loc

Au apărut noi rezultate ale unor studii despre dinozauri, impresionantele animale care încă îi fascinează pe mulți.

Ce a găsit o femeie în camerele secrete din interiorul unui avion, unde pot intra doar piloții și stewardesele | FOTO
Ce a găsit o femeie în camerele secrete din interiorul unui avion, unde pot intra doar piloții și stewardesele | FOTO

Zborurile pe distanțe lungi crează dificultăți atât pasagerilor, cât și piloților și însoțitorilor de bord. Cei din urmă se odihnesc și ei în avion, în camere speciale. 

 

Accident violent între două mașini în județul Suceava. Patru ambulanțe au fost trimise la fața locului
Accident violent între două mașini în județul Suceava. Patru ambulanțe au fost trimise la fața locului

Impact violent, la Milişăuţi, în judeţul Suceava. Două maşini s-au ciocnit după ce una dintre ele a pătrus pe contrasens. În urma accidentului au fost răniți patru oameni, printre care şi un copil.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.