Orașul în care un taximetrist oferă curse gratuite pasagerilor. Ce îi pune să facă

Ultima actualizare: 28-10-2019 20:35
taxi
youtube.com

Un taximetrist din Ucraina oferă călătorii gratuite pasagerilor săi în schimbul interpretării unor cântece.

Ei achită contravaloarea curselor dacă aceştia acceptă să apară pe canalul său de YouTube, în timp ce cântă la karaoke una dintre piesele lor preferate, informează Reuters.

Andrii Turko a instalat un sistem de karaoke în taxiul lui, cu scopul de a descoperi noi talente muzicale în oraşul său, Viniţa, transmite Agerpres.

Orice persoană care acceptă să fie filmată pentru canalul său de pe YouTube, intitulat "Crazytaho Karaoke", beneficiază de o rambursare în numerar a acelor curse Uber.

„Există oameni care vor să interpreteze cântece, sunt cei care vor să cânte dar talentul lor nu a fost încă descoperit", a spus taximetristul ucrainean în vârstă de 41 de ani, fost DJ într-un club de noapte.

„Poate că unii dintre ei scriu poezii sau compun cântece. Eu vreau să ofer acestor oameni o platformă deschisă", a adăugat el.

Andrii Turko spune că a plătit de multe ori bani din propriul buzunar pentru a finanţa proiectul, dar a făcut acest lucru pentru că doreşte să transforme aceste transmisiuni online într-un canal pentru cântăreţi şi muzicieni.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO