Orașul în care a apărut ”primul OZN giratoriu din România”. ”De fiecare dată când trec pe acolo mașina se comportă bizar”

Dată publicare: 28-02-2021 20:17
Dată actualizare: 28-02-2021 20:23


Orașul în care a apărut ”primul OZN giratoriu din România”. ”De fiecare dată când trec pe acolo mașina se comportă bizar”

Un sens giratoriu luminat cu leduri din Cluj-Napoca a stârnit amuzamentul localnicilor, care l-au asemănat cu un OZN datorită formei și luminilor sale.

 

Clujenii se amuză pe seama unui sens giratoriu luminat cu becuri din Cluj-Napoca, asemănându-l chiar cu un OZN, scrie Monitorul de Cluj.

Poza cu sensul giratoriu respectiv a fost postată pe grupul de Facebook „Clujul Civic”, iar comentariile sunt savuroase.

„Edilul Clujului se mândrește cu prima stradă smart din România. E timpul să includă pe lista mândriei și primul OZN giratoriu din România. A fost văzut la intersecția Goga cu Grigorescu. Cred că a ajuns pe Terra de câteva luni”, a scris autorul postării.

O clujeancă a mărturisit că mereu când trece prin zona respectivă, acel „OZN” o binedispune: „De fiecare dată când trec pe acolo mă binedispun instant. E absolut hilar, nu are nici o legătură cu nimic, e mic și amărât și cu beculețe”.

 

”Pe mine, iubitor de SF, m-a făcut să zâmbesc”

 

Un alt clujean a comentat cât se poate de amuzant: ”De fiecare dată când trec pe acolo mașina se comportă bizar și toți cei de la care am împrumutat ceva mă sună. Bașca și nevastă-mea îmi aduce aminte de bolunziile pe care le făceam odată”.

”OZN-ul giratoriu” și-a găsit însă și admiratori: „Pe mine, iubitor de SF, m-a făcut să zâmbesc. Nu mă deranjează”.

Mulți alții au comentat că locul său era mai potrivit în Hoia-Baciu sau că apariția acelui sens giratoriu ar fi datorată influenței pădurii, despre care se crede că ar fi un loc unde se întâmplă fenomene paranormale.

 

Sursa: StirilePROTV