O tânără din Brazilia și-ar fi prezis moartea într-o postare pe Facebook. Ce cred însă anchetatorii

21-02-2021 19:54


Cristiane Guimaraes

O tânără de 17 ani din Brazilia și-ar fi prezis moartea într-o postare pe Facebook. „Vor trimite adresa unde se află trupul meu”, a scris ea într-o postare pe Facebook, cu câteva ore înainte să fie ucisă.

Cristiane Carvalho Guimaraes a dat și numele criminalilor și a explicat că va fi ucisă pentru că a acumulat o datorie de 3.000 de reali brazilieni (460 de euro) la dealerii de droguri.

„Am intrat să vă spun la revedere tuturor. Voi muri în scurt timp”, a scris adolescenta. „Vor trimite și o adresă pentru a-mi fi găsit trupul”, a scris ea într-o altă postare.

Ea a fost ucisă pe 13 februarie în localitatea Itapiranga, din statul Amazonas. La o zi după ce au omorât-o, criminalii ar fi publicat pe contul ei de Facebook unde se află cadavrul. Mesajul a fost semnat de "CV", inițialele grupării Comando Vermelho.

Poliția a fost alertată cu privire la dispariția fetei încă din data de 12 februarie. Nu au reușit însă să îi dea de urmă la timp, iar a doua zi au descoperit cadavrul în locul menționat de în postare.

Anchetatorii nu au divulgat cauza morții.

Anchetatorii suspectează însă că tânăra nu ar fi fost ucisă de gruparea Comando Vermelho și nu ar avea legătură cu o datorie. Adevăratul criminal ar încerca doar să ducă anchetatorii pe o pistă greşită. De asemenea, postările legate de moartea tinerei de 17 ani ar fi fost făcute de ucigaș.

Alte două crime care au avut loc în zonă pe 17 februarie ar avea legătură cu acest caz, spun polițiștii. Victimele sunt rude ale suspecților numiți în postarea fetei drept viitorii ei ucigași.

 

Polițiștii cred că membrii Comando Vermelho s-au enervat că au ajuns în atenția autorităților și au mer să îi caute pe bărbații menționați în postare. Nu i-au găsit și au ajuns să ucidă două rude ale unuia dintre ei.

Autoritățile continuă investigațiile în acest caz.

Sursa: StirilePROTV

Tags: tanara, brazilia,


VIDEO PROTVPLUS.RO