O şoferiţă susţine că ursul i-a distrus maşina, apoi a fugit în pădure

21-06-2018 10:17


O femeie din Tennesse are o explicație cum rar s-a mai auzit, pentru compania de asigurări, după ce mașina ei a fost implicată într-o coliziune.

Ea spune că nu a lovit-o un alt vehicul, ci un urs. Şi are noroc pentru că există şi o dovadă video.

Pe de altă parte, un ursuleț a vizitat un service din Virginia, iar o familie din Connecticut s-a trezit cu ursul în casă.

Un şofer a tras pe dreapta să filmeze, cu telefonul mobil, un urs, pe care îl zărise la marginea unei păduri din Tennessee. Dar filmuleţul pe care avea de gând să-l posteze pe reţelele de socializare s-a dovedit mult mai dramatic decât şi-ar fi închipuit. Pe neaşteptate, ursul a luat-o la fugă, dar nu înapoi în pădure, ci direct spre sosea, pe unde treceau maşini.

Şoferiță: "L-am văzut că vine, dar era prea târziu să mai fac ceva."

Ursul pur şi simplu a intrat, din lateral, în maşină condusă de o femeie.

Şoferiţă: "Cred că nu m-am gândit la nimic în clipa aceea, dar am izbucnit în plâns."

Şoferiţa şi logodnicul ei, aflat pe scaunul din dreapta se întorceau acasă după o vizită la bunica ei.

Şoferiţă: "Parcă era un jucător de fotbal (american) care s-a repezit direct în mașina mea. Întâi a lovit cu capul aici, apoi s-a răsucit cumva și a mai lovit o dată mașina, cu o parte a corpului."

Uimitor, dar ursul pare să fi scăpat cu bine după această coliziune. Și a dispărut în pădure...

Pe de altă parte, într-un orăşel din Virginia, un ursuleţ a făcut o vizită într-un service auto şi a fost filmat de o cameră de securitate de la un magazin de vis-a-vis.

Iar în Connecticut, un alt urs a vizitat, pe nepusă masă, o familie. A intrat prin fereastra de la bucătărie, iar Carlos, mezinul familiei, l-a văzut.

Şoferiţă: "Era chiar acolo, se uita fix la mine.... L-am privit și eu, cred că vreo cinci secunde... N-am îndrăznit să mai stau și m-am retras în dormitor."

Ursul a intrat pe fereastră, a căutat pâine pe rafturile de aici, apoi a cotrobăit prin casă. Dormitorul lui Carlos se află de cealaltă parte a acestui perete. Spune că făcea mult zgomot, și-a dat seama că e un urs mare și a înțeles că trebuie să sune imediat la 911.

Poliţia a venit şi ursul a fost tranchilizat. N-a rănit pe nimeni. Dar, din păcate, va fi eutanasiat - după cum prevede legea - pentru că "a intrat în contact cu oamenii".

Problema e că astfel de interacţiuni devin tot mai frecvente. Populaţia de urşi din Connecticut a trecut de 800 de exemplare şi creşte cu aproape 10 la sută în fiecare an.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO