O femeie a murit în fața unei pensiuni din Sinaia, după ce a fost lovită de partenerul său

Ultima actualizare: 19-09-2021 08:53

Scene cumplite s-au derulat pe o stradă din Sinaia, nu departe de centrul stațiunii. O femeie de 47 de ani din Ploiești a fost lovită de un bărbat cu care tocmai intenționa să se cazeze la o pensiune.

Din motive rămase încă necunoscute, între cei doi a izbucnit o ceartă ce a avut un final neașteptat. Bărbatul i-a dat câteva palme, a îmbrâncit-o și a fugit cu mașina, chiar dacă avea permisul suspendat și băuse. Din păcate, pentru femeie medicii nu au mai putut face nimic.

Câțiva trecători povestesc că în doar câteva momente ceea ce părea un mic scandal între doi îndrăgostiți s-a transformat într-o tragedie.

Un om o bătea pe o femeie acolo, trăgea femeia de ușă să se urce în mașină, ea trăgea de ușă, el o închidea. Se certau, i-a dat și vreo câteva palme, apoi a coborât jos a luat-o frumos de aici, i-a făcut un vânt și a căzut cu capul de asfalt acolo”, a povestit un martor.

Individul a fugit cu un autoturism, în ciuda faptului că abia se mai ținea pe picioare din cauza alcoolului și nu avea nici permis de conducere valabil.

Bărbatul a plecat de la fața locului fiind identificat de polițiști la scurt timp pe raza orașului Comarnic. Cu ocazia depistării s-a constatat faptul că acesta figurează cu permisul suspendat și avea o alcoolemie peste limita legală, respectiv 1,40 grame la mie alcool pur în aerul expirat”, a declarat Maria Magdalena Rădulescu, purtător de cuvânt al IPJ Prahova.

Dânsa mâncase mai devreme acolo și era voioasă, urca treptele voioasă. Dânsa a vrut să se urce în mașină, dânsul i-a făcut brânci, a căzut și s-a lovit la cap și i-a aruncat cheia de la camera și a fugit”, a spus o martoră.

Între timp medicii veniți să acorde primul ajutor femeii căzute pe asfalt au fost nevoiți să declare decesul acesteia.

Dorin Nicolescu, medic al ambulanței din Sinaia: Am constatat decesul unei persoane de sex feminine, de 47 de ani.

Reporter: Deci nu se mai putea face nimic?

Medic: Din punctul meu de vedere nu. Persoană era cianotică, tegumente reci și cu mobilitate anormală a gâtului.

Pentru localnici, incidentul este unul de neînțeles.

Nu va înțelegeți, plecați unu în dreapta stânga și lăsăți omul să trăiască. Nu îi luați viața că vreți voi”, a spus o localnică.

Dacă a ajuns să se omoare în stradă mi se pare groaznic”, mărturisește o altă localnică.

Individul va putea răspunde la întrebările anchetatorilor abia când își va reveni din beție. Pentru oamenii legii nu va fi greu însă să stabilească ce s-a întâmplat pentru că întreaga scenă s-a petrecut chiar în fața unei camere de supraveghere și imaginile sunt deja pe masa procurorilor. Trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la serviciul de medicină legală unde se va stabili cauza exactă a morții.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO