Neobișnuita prietenie dintre un ponei și un gâscan. Căluţul se crede şi el pasăre

13-09-2019 13:19

În urmă cu câteva săptămâni vorbeam despre prietenia legată în Statele Unite între un ponei şi un gâscan. Ei bine, povestea lor a devenit celebră şi le-a adus şi o nouă viaţă.

Proprietarii unei ferme i-au adoptat pe amândoi, aşa cum cereau cei de la adăpostul pentru animale care i-au salvat.

Acum, cei doi prieteni au un loc al lor unde se pot desfăşura în voie: gâscanul are propria piscină, iar poneiul... o curte largă în care să alerge după plac.

Poneiul Waffles şi gâscanul Hemingway au devenit celebri când adăpostul de animale unde erau îngrijiţi a anunţat că pot fi adoptaţi doar împreună, datorită prieteniei legate între ei. Acum, un cuplu din Pennsylvania le-a oferit celor doi o nouă casă - cu o piscină micuţă pentru gâscan şi suficient spaţiu pentru că poneiul să se simtă în largul său.

Proprietar: ”Iubesc personalitatea lui încăpăţânată şi el ştie asta.”

Noii proprietari au experienţă cu animalele, dar ştiu că poneiul e cel care se va adapta cel mai greu la nouă lui viaţă - a trecut prin experienţe traumatizante înainte să ajungă în adăpostul de animale.

Proprietară: ”Îmi place când trebuie să-i învăţ din nou cum să se poarte ca nişte căluţi. Asta mă entuziasmează cel mai mult când e vorba de el. Nu cred că ştie că e un ponei, poate crede că e un gâscan.”

Cât despre gâscan, acesta nu ratează niciodată ocazia de-a se bălăci în piscina instalată în curte şi se înţelege de minune cu noii lui proprietari.

Poneiul, pe de altă parte, e mai interesat să schimbe impresii cu... celelalte animale de la fermă.

Proprietară: ”Îi place să stea de vorbă cu... cocoşul.” Iar cocoşul îi răspunde, bineînţeles.


VIDEO PROTVPLUS.RO