Motivul pentru care unui bărbat i s-a interzis să intre în piscină:,,Mi-a distrus vacanța"

Dată publicare: 07-08-2019 13:45
Dată actualizare: 07-08-2019 14:53


Piscina

Un bărbat de 48 de ani a fost dat afară dintr-o piscină într-un parc de distracții din Marea Britanie, din cauză că purta o pungă de evacuare pentru colostomie.

Acesta aștepta la coadă cu fiul său pentru a folosi un tobogan, când un salvamar l-a oprit, pe motiv că nu are voie să intre dacă are punga atașată, potrivit Metro.

Potrivit declarațiilor bărbatului, salvamarul s-ar fi certat cu el timp de 40 de minute.

,,A fost foarte supărător, umilitor și am fost extrem de nervos. Mi-a spus că nu am voie să intru din cauza pungii și a spus-o destul de tare, pentru că o doamnă a auzit și mi-a luat apărarea. Ea a zis că și fiul ei are o astfel de pungă și că i s-a permis să intre. Ba chiar i s-a oferit și ajutor. Fac parte dintr-un grup unde sunt și alți oameni cu problema mea și au fost în parcuri de distracție și nu li s-a interzis“, a mai adăugat bărbatul.

El a descris pe Facebook toată întâmplarea, încurajându-i pe cei care trec prin aceeași problemă.

Bărbatul s-a întors dimineața următoare în parcul de distracții, purtând o centură de susținere pentru punga de evacuare. Acesta a fost lăsat să intre de această dată, spunându-i-se că nu este nicio problemă.

,,Le permitem turiștilor cu pungi de evacuare pentru colostomie să folosească orice atracție din parc și regretăm că am făcut această greșeală. Vom face o evaluare a angajaților și vom colabora și cu o fundație pentru a ne asigura că nu se vor mai întâmpla astfel de incidente. De asemenea, am contactat și familia și ne-am prezentat scuzele“, a declarat un purtător de cuvânt al parcului.

 

Sursa: Metro


VIDEO PROTVPLUS.RO