Motivul incredibil pentru care o mireasă a fost deranjată de ținuta unui invitat

25-03-2019 09:51

Motivul pentru care o mireasă a fost deranjată de ținuta unui invitat

Când vine vorba despre nunți, invitații trebuie să țină cont de mai multe reguli, cum ar fi să nu se îmbrace în alb sau să nu bea peste măsură.

Dacă vor fi respectate aceste lucruri, cuplul va rămâne în centrul atenției pe perioada evenimentulului, potrivit Mirror

Însă o mireasă a fost deranjată de ținuta unui invitat și a luat o măsură mult prea drastică. Femeia l-a dat afară pe acesta, pentru că a venit îmbrăcat în uniformă militară.

„Nu am nimic împotriva militarilor, dar mi s-a părut că voia să iasă în evidență. Am avut 300 de invitați la nuntă și niciunul nu a mai simțit nevoia să iasă în evidență”, a spus mireasa. 

Femeia a recunoscut că invitatul s-a comportat exemplar, însă nu a putut trece peste faptul că încearcă să iasă în evidență.

„Au fost invitate și câteva adolescente, care tot voiau să facă poze cu el. Mulți invitați i-au mulțumit pentru ceea ce a făcut pentru țară și părea că singurul motiv pentru care s-a îmbrăcat așa a fost ca să iasă în evidență”, a mai povestit mireasa. 

Până la urmă, femia nu a mai suportat și i-a spus veteranului să plece. Spune că nu i-a părut bine că a făcut asta, dar nici nu mai suporta sa fie el în centrul atenției.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO