Momentul în care un băiat din Dâmbovița se izbește violent cu bicicleta de o mașină

Dată publicare: 24-09-2020 08:43
Dată actualizare: 24-09-2020 09:17


Un adolesccent de 15 ani din localitatea I.L.Caragiale, județul Dâmbovița, şi-a văzut mortea cu ochii.

Băiatul se afla pe bicicletă, a intrat cu viteză într-o intersecție și s-a ciocnit de o mașină care mergea pe drumul cu prioritate.

Se pare că nu a văzut autoturismul din cauza unei dubițe parcate pe partea dreaptă, chiar înainte de intersecţie.

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum biciclistul intră în intersecţie fără să încetinească şi loveşte o maşină care venea pe drumul cu prioritate.

Maria Turcu, mătuşa victimei: "Copilul nu a văzut de acolo, nu a văzut vizibilitate, fata a venit, băiatul a intrat în maşina ei".

Pe partea dreaptă a străzii pe care venea băiatul de 15 ani, se afla parcată o dubiţă, din cauza căreia nu ar fi putut să observe maşina.

Ionuţ Păun, fratele victimei: "S-a dus şi-a luat mâncare de la magazine, s-a dus să se ducă la muncă şi a intrat în maşina aia."

Tânără de 19 ani aflată la volan povesteşte că venea cu viteză mică, şi că efectiv nu a mai avut cum să-l evite când i-a apărut brusc în faţa maşinii.

Alina Toma, şoferiţa: "Aveam viteză foarte mică, veneam de pe drumul cu prioritate şi mi-a sărit băiatul cu bicicleta pe parbriz, era o dubă parcată în faţa magazinului, el având viteza nu a putut să frâneze".

Poliţiştii au făcut măsurători la faţa locului şi au luat declaraţii martorilor. Aceştia susţin faptul că băiatul ar fi trebuit să se asigure în intersecţie, mai ales că nu avea vizibilitate.

Valerica Toma, tatăl şoferiţei: "Dacă vine de pe drumul fără prioritate, nu trebuie să opreşti acolo? Norocul ei că nu a avut viteza, că putea să-l facă praf".

Adolescentul a fost preluat de un echipaj de la ambulanţa şi transportat la cel mai apropiat spital, în oraşul Moreni, unde a primit îngrijiri medicale şi se afla în investigaţii. Între timp, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs acest accident.


VIDEO PROTVPLUS.RO