Mia Khalifa, fosta actriță de filme pentru adulți, a fost amenințată de ISIS

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
mia khalifa
Instagram

Fosta actriță de filme pentru adulți, Mia Khalifa, originară din Liban, a relatat în cadrul unui interviu acordat celor de BBC cum a primit amenințări cu moartea, după ce a filmat o scenă în care a fost nevoită să poarte hijab. 

Khalifa, în vârsta de 25 de ani, făcea parte de doar câteva luni din industria filmelor pentru adulti, când un regizor i-a sugerat că ar trebui să poarte vălul islamic într-o scenă. Actrița i-ar fi spus: "O să fiu ucisă din cauza ta!", conform nypost.com

Când a fost întrebată de ce nu a refuzat, Khalifa a spus pentru BBC: "Având 21 de ani, nu credeam că îmi pot exprima părerile". Deși acea scenă a facut-o celebră, Khalifa a intrat în vizorul grupării teroriste ISIS.

Într-un clip în care chipul său este prelucat peste corpul altei persoane, Khalifa este decapitată. Acea filmare editată a speriat-o și a precizat că îi era frică să repete scena, atunci când regizorul i-a cerut acest lucru. În doar câteva săptămâni, Khalifa a fost agresată verbal, pe rețelele de socializare de comunitatea musulmana și de cea libaneză.

"Contul meu de Instagram a fost atacat de către hackerii ISIS.", a spus aceasta. 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO