Mesajul unui preot din Vrancea, despre vaccinare: ”Dumnezeu se descoperă și prin știință”

Ultima actualizare: 26-10-2021 12:06
Vaccinare

Un cunoscut preot din judeţul Vrancea face apel la vaccinare, ca singura modalitate de protecţie în faţa pandemiei de coronavirus.

”Dumnezeu se descoperă şi prin ştiinţă”, a transmis preotul, potrivit News.ro.

Acesta relatează despre un bărbat de 42 de ani, răpus de coronavirus în doar zece zile, care nu poate fi ridicat de la morgă pentru că întreaga sa familie este infectată şi nu poate ieşi din casă pentru înmormântare.

”Cu multă tristeţe şi lacrimi vărsate, vă scriu, gândindu-mă ca suntem într-un mare război..., un război cu un virus nemilos ce nu ţine cont de dragostea şi trăirile noastre! Acest virus nenorocit mi-a luat de lângă mine unul dintre finii mei iubiţi, la doar 42 de ani, un om voinic, plin de viaţă şi optimism, pe care în urma infectării cu acest Covid-19, în doar 10 zile, l-a smuls dintre noi,...,ducându-l spre o groapă în pământ rece şi întunecat!”, scrie preotul pe contul său de Facebook.

Valeriu Iulian Roşcan dezvăluie că şi fina sa, copilul celor doi soţi şi părinţii finului său decedat sunt infectaţi, cu toţii fiind izolaţi la domiciliu.

"Ce tragedie! Toată familia infectată, el (finul) la morgă, încă nu se ştie când are loc înmormântarea, pentru că toţi din familie sunt bolnavi.... Este o adevărată tragedie", a mai scris preotul.

Dat fiind drama prin care trec apropiaţii săi, preotul face un apel la vaccinare: ”Sfatul meu, dacă avem la îndemână vaccinul, care este singura variantă de a ne ocroti, uzaţi de el! Nu lăsaţi ca astfel de tragedii să se mai repete! Vaccinaţi-vă! Păziţi-vă! Rugaţi-vă! Dumnezeu se descoperă şi prin ştiinţă!"

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO