Mesajul disperat al unei mame, după ce hoții au furat șuvița de păr a copilului său mort

24-03-2019 13:35

Hoții au furat șuvița de păr a fiicei ei decedate

O mamă devastată a face un apel disperat, după ce hoții i-au furat geanta. Pe lângă alte bunuri, indivizii au furat și o șuviță de păr care a aparținut fiicei ei, decedată în urmă cu șase ani.

Kirsty Baldwin, în vârstă de 35 de ani din Marea Britanie, a fost jefuită în timp ce se afla pe autostradă. Hoții i-au furat geanta în care se afla o șuviță din părul blond al fiicei sale Ellie Louise Baldwin, potrivit Metro

Ellie s-a stins din viață în anul 2013, la vârsta de numai doi ani, răpusă de pneumonie.

„Fiica noastră a murit în mod neașteptat de pneumonie, iar pe lângă haine, șuvița de păr este singurul lucru pe care îl mai avem de la ea. Vă rog, dacă este cineva care găsește șuvița din imagine, să facă ce trebuie și să o ducă la cea mai apropiată secție de poliție. Mulțumesc”, a scris Kirsty, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Poliția încearcă acum să îi găsească pe hoți și verifică numerele de înmatriculare ale mașinilor care au circulat pe autostradă în acel moment.

În geantă, femeia mai avea și un iPad, o sumă mare de bani în euro și o vedere pe care scrie „În memoria lui Ellie Louise Baldwin care a adormit pe 8 februarie 2013, la vârsta de doi ani”.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Metro


VIDEO PROTVPLUS.RO