În ce zodie se nasc cele mai bune mame. Vezi caracteristicile mamelor în funcție de zodia în care s-au născut

Mama
Shutterstock

Intrarea în lumea maternității este ca și cum ai urca într-un tren fără orar - plin de surprize, opriri interesante și uneori călătorii haotice. Dar ce înseamnă o mamă bună? Vezi ce spun astrologii despre mame în funcție de zodia în care sunt născute.

Fiecare mamă este cea mai bună mamă pentru copiii ei! Fiecare mamă se află pe propriul său traseu unic, dar poate fi acesta influențat de astrologie?

Astrologii afirmă că fiecare semn zodiacal poartă cu el calități și energii unice care pot influența comportamentul unei mame.

Vezi mai jos ce trăsături are fiecare mamă în funcție de zodie.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Mamele Berbec sunt ca o explozie de energie și entuziasm. Natura lor dinamică creează o casă plină de emoții și provocări. Sunt lideri determinați în parenting, încurajând independența și creativitatea copiilor lor. Cu pasiune și curaj, îi inspiră și îi susțin pe cei mici în fiecare situație de viață.

Citește și
Ce face azi Roxana Călin, doctoriţa care şi-a ucis şi tranşat rivala în dragoste. Crima pasională care a şocat România în anii ‘90

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Mamele Taur sunt imaginea stabilității și senzualității. Devotate familiilor lor, creează un mediu cald și sigur în care copiii se simt protejați. Îmbrățișând tradiția, construiesc o bază solidă, exprimând dragostea prin mese pregătite cu grijă, îmbrățișări călduroase și proiecte de familie semnificative.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemenii sunt mamele comunicative și spirituale care mențin atmosfera plină de viață în casă. Curiozitatea și flexibilitatea lor încurajează creativitatea și dezvoltarea la copii. Deschise la idei noi, creează un mediu în care copiii se simt încurajați și valorizați, promovând creșterea intelectuală.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Cunoscute pentru tandrețe și profunzime emoțională, mamele Rac sunt extrem de grijulii. Pun nevoile copiilor lor pe primul loc, fiind profund atașate de familiile lor și asigurând siguranța și confortul. Intuiția și empatia lor permit o conexiune profundă, înțelegând și satisfăcând nevoile emoționale ale copiilor lor.

Leu (23 iulie - 22 august)

Încrezătoare și iubitoare, mamele Leu sunt lideri naturali. Îi inspiră pe copii cu încredere în sine și respect de sine, aducând pasiune și creativitate în viața de familie. Căldura lor creează un sentiment de apartenență, consolidând o legătură puternică degete membrelor în familie.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Precise și organizate, mamele Fecioară sunt practice și analitice. Dedicate bunăstării și dezvoltării copiilor lor, se străduiesc să creeze un mediu ordonat și armonios. Fiabilitatea și responsabilitatea lor aduc stabilitate și securitate în viața de familie.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Mamele Balanță, cu diplomație și iubire pentru frumos, creează un mediu armonios pentru copiii lor. Corecte și compătimitoare, apreciază pacea și echilibrul, străduindu-se să atingă armonia între diferitele nevoi ale familiei. Corectitudinea lor promovează empatia și înțelegerea între frați.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Profund pasionale și intuitive, mamele Scorpion sunt extrem de protectoare și devotate. Construiesc relații strânse și profund conectate cu copiii lor, oferind claritate și stabilitate în viața de familie. Sincere și hotărâte, sensibilitatea și empatia lor sprijină dezvoltarea emoțională și spirituală a copiilor lor.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Dinamice și pline de viață, mamele Săgetător sunt aventuroase. Explorează lumea alături de copiii lor, încurajând independența și curiozitatea. În ciuda naturii lor libere, rămân optimiste și inspiratoare, împingând mereu copiii să-și urmeze visurile și obiectivele.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Ferme și responsabile, mamele Capricorn sunt disciplinate și dedicate succesului și bunăstării copiilor lor. Practice și realiste, aduc stabilitate și securitate în viața de familie. Perseverența și ambiția lor încurajează o etică puternică de muncă și responsabilitate în copii.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Inovatoare și progresiste, mamele Vărsător sunt unice și încurajează copiii să gândească original. Umanitare și conștiente social, promovează înțelegerea și empatia. Gândirea lor liberă și curiozitatea pot încuraja creativitatea și explorarea în familie.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Intuitive, mamele Pești sunt foarte sensibile la sentimentele copiilor lor. Se străduiesc pentru bunăstarea mentală și emoțională, creând un mediu bogat și inspirator acasă. Creative și imaginative, dragostea lor dezinteresată aduce un sentiment de acceptare și securitate în familie.

Articol recomandat de sport.ro
"Scandalos!" Motivul pentru care Istvan Kovacs ar fi fost trimis acasă imediat după grupele EURO 2024
"Scandalos!" Motivul pentru care Istvan Kovacs ar fi fost trimis acasă imediat după grupele EURO 2024
Citește și...
Românii au invadat litoralul. Recomandarea unui barman în zilele caniculare: Ce să bem când e atât de cald
Românii au invadat litoralul. Recomandarea unui barman în zilele caniculare: Ce să bem când e atât de cald

Peste 120.000 de turiști sunt pe litoral în acest weekend. Fie că au ales stațiunile din sud pentru a fi aproape și de festival sau Mamaia - doar pentru plajă - s-au bucurat cu toții de briză, de apa caldă și de băuturile reci care au mai potolit zăduful.

Avertismentul care îți dă fiori al celui mai vechi pilot TAROM: ”Mulți piloți sunt fără experiență”. Ce salarii au, de fapt
Avertismentul care îți dă fiori al celui mai vechi pilot TAROM: ”Mulți piloți sunt fără experiență”. Ce salarii au, de fapt

Pilotul Cezar Osiceanu, angajat al companiei TAROM, afirmă că sute de piloţi au părăsit, în ultimii ani, compania naţională de transport aerian, iar dintre cei care au rămas jumătate „au în buzunar oferta de angajare de la concurenţă”.

Fenomen rar lângă Galați. Ce a apărut pe cer din cauza caniculei. „Sunt pline de astea”
Fenomen rar lângă Galați. Ce a apărut pe cer din cauza caniculei. „Sunt pline de astea”

Pe fondul acestor zile fierbinți, un fenomen rar a fost observat lângă orașul Galați. Roiuri de milioane de musculițe asemănătoare țânțarilor se rotesc în aer și se văd pe cer ca niște dâre de fum.  

Recomandări
Focuri de armă la mitingul lui Donald Trump. Fostul președinte american, plin de sânge pe față
Focuri de armă la mitingul lui Donald Trump. Fostul președinte american, plin de sânge pe față

Focuri de armă ar fi fost trase la mitingul lui Donald Trump. Fostul președinte american s-a lăsat la pământ și a fost imediat înconjurat de forțele de securitate, conform CNN.  

Cum putem avea grijă de noi în zilele de foc. Ce trebuie evitat și ce alimente sunt benefice
Cum putem avea grijă de noi în zilele de foc. Ce trebuie evitat și ce alimente sunt benefice

Pe cod roșu de arșiță, hidratați-vă și evitați băuturile alcoolice, cafeaua și energizantele. Sunt recomandările medicilor care ne sfătuiesc să avem mare grijă în aceste zile de foc.  

Sinceritate dezarmantă a Kievului: Au existat mai multe tentative de asasinare a lui Putin. Cine era să-l ucidă după invazie
Sinceritate dezarmantă a Kievului: Au existat mai multe tentative de asasinare a lui Putin. Cine era să-l ucidă după invazie

Şeful informaţiilor militare din Ucraina, Kirilo Budanov, a afirmat sâmbătă că au existat mai multe tentative de asasinare a preşedintelui rus Vladimir Putin, transmite DPA.