Horoscop săptămâna 5 - 11 februarie 2024. Urmează etape noi pe toate planurile cu Mercur și Luna Nouă în Vărsător

Horoscop saptamanal
Shutterstock

Mercur, planeta comunicării, intră în zodia Vărsător, pe 5 februarie. Luna Nouă din zodia Vărsător, din 10 februarie, anunță etape noi pe toate planurile.

Horoscop Berbec săptămâna 5 - 11 februarie 2024

Săptămâna începe cu intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Vărsător, pe 5 februarie, în sectorul asociat prietenilor, proiectelor de viitor, vieții sociale și grupurilor pe care nativii Berbec le frecventează.

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Vărsător, din 10 februarie, care deschide noi etape în planul activităților de pe urma exercitării profesiei, unde Berbecii vor avea idei originale, dar și-n grupul de prieteni, unde se vor implica în problemele acestora. Fenomenul astral formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa banilor, valorilor și stimei de sine, și o conjuncție cu Pluton, planeta transformărilor profunde, și Mercur. Berbecii vor face eforturi să schimbe un context financiar, să obțină o sumă de bani, niște fonduri pentru o campanie sau proiect umanitar, în care se vor implica în perioada următoare.

Horoscop Taur săptămâna 5 - 11 februarie 2024

Nativii Taur încep săptămâna cu preocupări pentru situația financiară, rezolvarea unui context juridic, intrarea în posesia unor bani. Posibil și partenerul nativului Taur să fie interesat să intre în posesia unor bani proveniți dintr-un bonus sau o activitate independentă.

Citește și
Cât de bogată e Gabriela Firea. Fără a avea pe numele său vreun teren sau casă, ea are această sumă în conturi

Pe 5 februarie are loc intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Vărsător, pe sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, imaginii, statutului și relațiilor cu șefii. Taurii pot primi oferte noi de lucru, poartă discuții cu șefii sau cu persoane cu putere de decizie, li se propun contracte noi.

Pe fondul acesta se formează Luna Nouă din zodia Vărsător, din 10 februarie, care deschide noi etape în planul profesional, privind setarea unor obiective profesionale de viitor. Fenomenul astral formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa personalității, o conjuncție cu Pluton, planeta transformărilor profunde, și cu Mercur, planeta comunicării. De asemenea, Taurii vor face eforturi să schimbe un context profesional.

Horoscop Gemeni săptămâna 5 - 11 februarie 2024

Contextul astral al începutului de săptămână le aduce Gemenilor preocupări pentru relația de cuplu, încheierea unor contracte, colaborări, semnarea unor acte adiționale, notariale.

Pe 5 februarie are loc intrarea lui Mercur, guvernatorul nativilor, în zodia Vărsător, pe sectorul cunoașterii, studiilor, perfecționării profesionale, călătoriilor pe distanțe lungi, sistemului de credințe și principii. Mercur le oferă Gemenilor revelații și o serie de convigeri pe care le schimbă, pot duce la evoluție. De asemenea, mintea Gemenilor devine mai clară, au idei originale și rezolvă o serie de chestiuni birocratice.

Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Vărsător, din 10 februarie, care deschide noi etape în ce privește cunoașterea, lărgirea orizonturilor, o călătorie, prinvind sistemul de convingeri personale/adevăruri. Fenomenul astral formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, din sectorul subconștientului, universului interior, spiritualității și trecutului, o conjuncție cu Pluton, planeta transformărilor profunde, și Mercur, guvernatorul lor. Gemenii vor face eforturi să schimbe o situație la locul de muncă, să își ușureze munca, să eficientizeze timpul de lucru, astfel încât să aibă mai mult timp liber.

Horoscop Rac săptămâna 5 - 11 februarie 2024

Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Rac preocupări pentru activitățile de la locul de muncă și pot avea discuții importante cu șefii, să se rezolve un context tensionat din cauza unor sume de bani sau a unor bugete pe care nativii le administrează.

Pe 5 februarie are loc intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Vărsător, pe sectorul intereselor financiare, a banii altora sau deținuți la comun cu partenerul, privind un impozit, o taxă, un credit sau reeșalonarea unei datorii. De asemenea, se activează și casa intimității și nativii pot discuta în cuplu despre nevoile lor.

Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Vărsător, din 10 februarie, care le deschide noi etape în planul financiar și intim. Fenomenul astral formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, din sectorul asociat planurilor de viitor. Din configurația astrală face parte și Pluton, dar și Mercur, care vine cu vești, informații și decizii.

Horoscop Leu săptămâna 5 - 11 februarie 2024

Nativii Leu încep săptămâna cu preocupări legate de sfera sentimentală, relația cu copiii pentru nativii părinți, dar și pentru un proiect în care-și pot pune creativitatea în valoare. Leii au idei originale și caută să le pună în practică, să obțină de la șefi aprobări.

Pe 5 februarie are loc intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Vărsător, pe sectorul relației, căsătoriei și parteneriatelor profesionale și urmează o perioadă activă în dialoguri cu partenerul de cuplu, privind clarificarea unor aspecte care țin de viitorul relației și situația financiară. Și-n planul profesional au loc discuții pentru încheierea unor parteneriate, discutarea termenilor unei colaborări.

Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Vărsător, din 10 februarie, care deschide noi etape în planul relațiilor personale sau profesionale. Fenomenul astral formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, din sectorul asociat carierei, relațiilor cu șefii, imaginii și statutului personal și nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație. Planul financiar este activat în weekend și este posibil să apară unele blocaje într-un context financiar.

Horoscop Fecioară săptămâna 5 - 11 februarie 2024

Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Fecioară preocupări pentru casă și familie, rezolvarea unor chestiuni administrative sau birocratice.

Pe 5 februarie are loc intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Vărsător, pe sectorul muncii, relațiilor cu colegii, activităților profesionale/sarcinilor și sănătății. Urmează o perioadă de reorganizare și eficientizare a timpului, discuții despre proiecte și împărțirea sarcinilor. De asemenea, Mercur, guvernatorul Fecioarelor, operează în favoarea lor, le aduce minte clară și organizată, dar și idei originale.

Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Vărsător, care deschide noi etape în planul profesional și al sănătății. Deși fenomenul astral formează un aspect tensionat cu Uranus, din casa principiilor și perfecționării profesionale, Fecioarele vor reuși să treacă peste un blocaj și să-și schimbe radical o mentalitate, să facă o schimbare benefică pentru ele.

Horoscop Balanță săptămâna 5 - 11 februarie 2024

Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Balanță preocupări pentru rezolvarea unor chestiuni administrative, financiare, participarea la ședințe, învațarea sau acumularea de informație, dar și dispoziție de studiu.

Pe 5 februarie are loc intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Vărsător, pe sectorul afectiv, în relația cu copiii, unde își pot exprima mai ușor sentimentele. De asemenea, au idei creative și găsesc metode noi de relaxare și petrecere a timpului.

Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Vărsător, care deschide etape noi în planul iubirii, fericirii și aventurilor romantice, copiilor și creativității. Chiar dacă Luna Nouă formează un aspect tesionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, și apar evenimente neașteptate sau bruște, rolul lor este să îi ajute pe nativi să mergă într-o altă direcție decât mergeau până acum în planul sentimental.

Horoscop Scorpion săptămâna 5 - 11 februarie 2024

Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Scorpion preocupări pentru încasarea unor sume de bani, dar și pentru administrarea acestora.

Pe 5 februarie are loc intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Vărsător, pe sectorul vieții de familie și va ajuta în clarificarea unor neînțelegeri cu familia. Se ajunge la un compromis și Scorpionii pot să înțeleagă mai bine viziunile și mentalitățile unor membri ai familiei cu care au avut divergențe.

Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Vărsător, care anunță etape noi în planul vieții de familie, spațiului de locuit, privind relația cu familia de origine. Soarele formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, și este posibil ca nativii să ia niște decizii radicale, în urma unor situații neașteptate în planul relațional.

Horoscop Săgetător săptămâna 5 - 11 februarie 2024

Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Săgetător preocupări pentru propria persoană, pentru planurile de viitor și începerea unei activități, care să le aducă satisfacție personală.

Pe 5 februarie are loc intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Vărsător, pe sectorul comunicării și gândirii. Nativii comunică mai bine, negociază, ajung la un acord și semnează contracte. De asemenea, au capacitate mare de învățare, un randament intelectual bun și obțin mai ușor acte sau aprobări de la instituții publice.

Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Vărsător, din casa comunicării, care anunță noi etape în modalitatea de comunicare, gândire, învățare, interacționare cu ceilalți, dar și privind începerea unei activități intelectuale, editoriale. De asemenea, sunt susținute negocierile. Pentru că Soarele formează un aspect tensionat cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa muncii, nu sunt excluse surprize sau evenimente neașteptate în planul profesional, care să îi determine pe nativi să schimbe o direcție profesională.

Horoscop Capricorn săptămâna 5 - 11 februarie 2024

Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Capricorn o stare mai puțin bună, mai ales dacă au avut parte de niște evenimente, care le-au dat peste cap universul interior și reactivat trecutul.

Pe 5 februarie are loc intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Vărsător, pe sectorul financiar. Nativii vor avea idei financiare bune, de a-și mări veniturile, privind începerea unei activități pe cont propriu, privind încasarea unor sume de bani provenite din alte surse decât salariile.

Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Vărsător, care anunță noi etape în planul financiar. Pentru că Soarele formează un aspect tensionat cu Uranus, din casa speculațiilor financiare și creativității, nativii ar putea să facă eforturi să-și valorifice un talent, care să le aducă beneficii financiare suplimentare dintr-un proiect personal.

Finalul de săptămână aduce deplasări, ieșiri cu prietenii, dar și interacționare cu persoane cu care nu s-au mai văzut sau auzit de mult.

Horoscop Vărsător săptămâna 5 - 11 februarie 2024

Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Vărsător preocupări pentru organizarea unei întâlniri cu prietenii, pregătirea unei surprize sau implicarea într-un proiect nou, a unei activități, care să le pună în valoare ideile originale.

Pe 5 februarie are loc intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Vărsător, pe sectorul personalității și nativii vor observa o îmbunătățire a comunicării și interacționării cu ceilalți. Vărsătorii au idei originale, mai multă încredere în ei și-n abilitățile lor și vor rezolva mai ușor provocările, care vin spre ei. Relația cu colegii se poate îmbunătăți considerabil grație acestui aspect.

Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Vărsător, din casa personalității, care anunță noi începuturi în toate domeniile vieții, privind setarea unor obiective de viitor. Soarele formează un aspect tensionat cu Uranus, guvernatorul lor, în tranzit prin casa familiei, unde nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație în regimul unei locuințe. Posibil nativii să facă eforturi să încheie o tranzacție imobiliară, să înceapă o renovare, însă nu sunt excluse surprize sau evenimente neprevăzute.

Horoscop Pești săptămâna 5 - 11 februarie 2024

Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Pești preocupări pentru carieră și găsirea unor metode de a se implica mai mult în îndeplinirea obiectivelor. Planetele din sectorul actitivăților de pe urma exercitării profesiei îi ajută și au susținere de la cineva de la care nu se așteaptă.

Pe 5 februarie are loc intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Vărsător, pe sectorul subconștientului, izolării, trecutului și frământărilor interioare. Posibil să le revină probleme nerezolvate din trecut, însă agitația interioară poate fi reechilibrată prin introspecție.

Pe fondul acesta astral are loc Luna Nouă din zodia Vărsător, care îi invită pe nativi la un bilanț, lăsarea în urmă a trecutului și reechilibrare fizică și psihică, mai ales dacă au existat evenimente cu impact sau care le-au dat viața peste cap. 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Starul de 17 ani al lui Real Madrid vrea să devină tată. Cum arată partenera de 21 de ani a fotbalistului brazilian
FOTO Starul de 17 ani al lui Real Madrid vrea să devină tată. Cum arată partenera de 21 de ani a fotbalistului brazilian
Citește și...
Locul în care lingourile de aur se vând ca pâinea caldă în magazine şi automate. Care este prețul
Locul în care lingourile de aur se vând ca pâinea caldă în magazine şi automate. Care este prețul

Lingourile mici de aur se vând ca pâinea caldă în magazine şi automate, în Asia. Clienții își pot cumpăra mini lingouri de aur cu o greutate cuprinsă între 0,1 grame şi 1,87 grame.

 

Un regizor iranian premiat la Berlinala din 2020 a fost condamnat la închisoare și lovituri de bici. Ce acuzații i se aduc
Un regizor iranian premiat la Berlinala din 2020 a fost condamnat la închisoare și lovituri de bici. Ce acuzații i se aduc

Cunoscutul regizor iranian Mohammad Rasoulof, laureat cu Ursul de Aur la Berlinala din 2020, ar fi fost condamnat la mai mulţi ani de închisoare, transmite joi agenţia DPA.

 

Cum arată o „cascadă de nori”. Fenomenul a uimit o țară întreagă. Explicația științifică
Cum arată o „cascadă de nori”. Fenomenul a uimit o țară întreagă. Explicația științifică

Natura s-a dat în spectacol în sud-vestul Chinei. O „cascadă de nori” a apărut pe muntele Jinfo.

 

Recomandări
Teroare în Rusia. Forțele ucrainene lovesc puternic teritoriul țării lui Putin. Ținta vizată de armata Kievului
Teroare în Rusia. Forțele ucrainene lovesc puternic teritoriul țării lui Putin. Ținta vizată de armata Kievului

Opt persoane au fost rănite, iar zeci de clădiri rezidențiale și mașini au fost avariate în Belgorod, în urma unui atac aerian lansat de forțele ucrainene în noaptea de miercuri spre joi, a anunțat guvernatorul regiunii ruse, informează Reuters.

"E la fel ca în Bangladesh!". Furtunile violente de primăvară au făcut prăpăd în România. Situație complicată în Timișoara

Furtunile violente de primăvară au măturat România de la est la vest. O ploaie torențială a transformat străzile unui cartier din Timișoara în adevărate lacuri.

"I-am spus lui Bibi!". Biden anunță o reacție dură a SUA în cazul în care Israelul va lansa o ofensivă majoră în Rafah

Președintele SUA, Joe Biden, a avertizat miercuri, pentru prima dată, că "nu va livra" anumite arme Israelului, în special "obuze de artilerie", în cazul unei ofensive majore la Rafah, relatează AFP şi Reuters.