Horoscop săptămâna 14 - 20 octombrie 2024. Nativii Berbec, Rac, Balanță și Capricorn vor simți cel mai intens perioada

Horoscop saptamanal
Shutterstock

Săptămâna 14-20 octombrie 2024 este marcată de Lună Plină din zodia Berbec. Fenomenul aduce încheieri de etape, iar nativii Berbec, Rac, Balanță și Capricorn vor simți cel mai intens fenomenul astral.

Tot pe 17 octombrie intră și Venus în Săgetător, iar momentul aduce veselie, optimism, aventură și călătorii pentru zodii

Horoscop Berbec săptămâna 14 - 20 octombrie 2024

Contextul astral al săptămânii le aduce nativilor Berbec o perioadă în care au nevoie să stea mai mult izolați, să se reechilibreze, mai ales dacă au perceput distorsionat anumite chestiuni de natură profesională.

Aspectele armonioase, care se formează între planete, ar putea să ajute la reconsolidarea unor relații, însă acolo unde nu mai este cale de întoarcere este posibil ca nativii să caute să rupă definitiv o relație, care i-a afectat din punct de vedere emoțional. Vindecarea ar putea veni de unde nu se așteaptă și sub o formă, care să le schimbe cu totul viziunea asupra relațiilor.

Citește și
Strategia iubitei lui Oprescu pentru a recupera vila din Primăverii cumpărată pe numele ei. Statul a confiscat proprietatea

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Berbec, din 17 octombrie și încheie o etapă importantă privind relațiile sau un parteneriat profesional, care nu mai funcționează. De asemenea, Berbecii pot înregistra un succes sau o realizare, să fie în centrul atenției.

Tot pe 17 octombrie are loc și intrarea lui Venus, micul benefic și guvernatoarea casei relațiilor, în Săgetător, pe casa călătoriilor, sistemului de credințe și valori, unde aduce preocupări pentru dezvoltarea și creșterea împreună cu o persoană de care nativii singuri se simt atrași sau de partenerul de cuplu cu care au existat tensiuni și probleme în ultima perioadă.

Horoscop Taur săptămâna 14 - 20 octombrie 2024

Contextul astral le aduce nativilor Taur preocupări pentru relațiile de prietenie și planurile pe care aceștia le fac în sfera relațională/sentimentală.

Sectorul comunicării, relațiilor și planurilor pe termen lung este activat de aspecte astrale armonioase, care se formează între planete, semn că nativii pot avea parte de decizii importante, să reechilibreze niște relații, să clarifice niște situații.

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Berbec, din 17 octombrie, care încheie o etapă ce-i leagă de trecut, iar nativii sunt invitați să-și facă un bilanț, să elimine din viața lor ceva ce îi oprește din evoluție.

Tot pe 17 octombrie are loc intrarea lui Venus, guvernatoarea nativilor, în zodia Săgetător, pe sectorul intereselor financiare, a intimității și încrederii reciproce. Prin urmare, situația financiară se poate îmbunătăți. La fel și conexiunea profundă cu partenerul, nativii fiind interesați să reînvie pasiunea în cuplu.

Horoscop Gemeni săptămâna 14 - 20 octombrie 2024

Registrul astral al săptămânii le aduce nativilor Gemeni preocupări pentru carieră, relațiile cu superiorii, proiectele de viitor și relațiile de prietenie. La finalul săptămânii este posibil să apară evenimente neașteptate în sfera sentimentală.

Mercur, guvernatorul Gemenilor, în tranzit prin Scorpion, prin casa muncii, aduce vești, care îi pot îngrijora pe nativi. Comunicarea devine intensă și gândirea strategică, așa că Gemenii pot rezolva orice provocare. De asemenea, aspectele armonioase, care se formează între planete, ar putea să aducă soluții la problemele financiare sau care țin de carieră și începerea unor activități noi.

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Berbec, din 17 octombrie, care încheie o etapă în relațiile de prietenie, privind o relație sentimentală care nu mai funcționează din cauza unor diferențe de opinie și imposibilitatea exprimării sentimentelor. Criza poate să rezolve un context conflictual, iar cooperarea celor două părți implicate ar putea să stingă niște tensiuni.

Tot pe 17 octombrie are loc intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Săgetător, pe sectorul relațiilor unde aduce armonie, împăcări și posibilitatea intrării într-o relație pentru cei singuri.

Horoscop Rac săptămâna 14 - 20 octombrie 2024

Registrul astral al săptămânii le aduce nativilor Rac preocupări pentru pregătirea profesională, o călătorie, activitățile profesionale, proiectele de viitor și eliberarea de trecut.

Posibil să apară unele discuții legate de petrecerea timpului liber, dar și declarații pe care nativii le fac partenerului de cuplu sau unui partener pe care vor să-l cucerească. Aspectele astrale favorabile susțin nativilor demersurile și aduc armonie, înțelegere și evenimente neașteptate, care pot schimba în bine o relație sentimentală.

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Berbec, din 17 octombrie, care încheie o etapă la locul de muncă, privind cariera și aspirațiile profesionale. Se culeg roadele unor demersuri, dar la fel de bine se poate renunța la un proiect, care nu le mai aduce beneficii.

Tot pe 17 octombrie are loc intrarea lui Venus, micul benefic, în Săgetător, pe casa sănătății, muncii, rutinei zilnice și relațiilor cu colegii/partenerii de afaceri. Urmează o perioadă în care starea de sănătate se îmbunătățește. La fel și sarcinile, programul de lucru și relațiile cu care se desfășoară activități.

Horoscop Leu săptămâna 14 - 20 octombrie 2024

Contextul astral al săptămânii analizate le aduce nativilor Leu preocupări pentru situația financiară, a banilor pe care doresc să îi obțină pentru o reparație sau să-i investească într-un proiect cu un prieten, care-i pot pune în valoare.

Aspectele favorabile dintre planete scot la suprafață anumite sentimente/trăiri/emoții și au loc conștientizări și faptul că este momentul unor schimbări/a altor abordări în relațiile cu ceilalți.

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Berbec, din 17 octombrie, care încheie o etapă în planul asociat studiilor, perfecționării profesionale, călătoriilor, lărgirii orizonturilor, dar și filosofiei de viață. Posibil Leii să aibă o viziune nouă asupra vieții, să elimine ceva din viața lor, care îi ține ancorați în trecut și nu îi lasă să progreseze.

Tot pe 17 octombrie are loc și intrarea lui Venus, micul benefic, în sectorul iubirii și aventurilor romantice, iar nativii vor fi mai deschiși flirtului, cuceririlor și distracției. De asemenea, Leii vor avea intuiție într-un proiect de creație, se simt inspirați și vor face impresie bună.

Horoscop Fecioara săptămâna 14 - 20 octombrie 2024

Registrul astral din această săptămână le aduce nativilor Fecioară preocupări pentru relația de cuplu, parteneriatele profesionale, cheltuielile și administrarea unor fonduri, care provin din alte surse decât salariul, privind viața intimă și o nouă abordare în raport cu partenerul de cuplu.

Posibil să apară unele tensiuni în raport cu partenerul sau alte persoane cu care nativii încearcă să negocieze un contract sau să pice asupra unor înțelegeri, să deschidă subiecte sensibile în cuplu, care să rezolve un context intim/relațional.

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Berbec, din 17 octombrie, care încheie o etapă în planul relațiilor intime, privind încasarea unor sume de bani, dar și schimbarea unei direcții, ruperea unei relații, care nu mai funcționează sau nu a funcționat niciodată pe baze sănătoase, iar nativii s-au lăsat amăgiți.

Tot pe 17 octombrie are loc intrarea lui Venus, micul benefic, pe Săgetător pe sectorul casei, familiei, spațiului de locuit, relațiilor cu părinții și aduce relații bune, armonie, înțelegere și timp de calitate petrecut cu familia.

Horoscop Balanță săptămâna 14 - 20 octombrie 2024

Contextul astral al săptămânii le aduce nativilor Balanță preocupări pentru starea de sănătate, activitățile profesionale, relațiile de natură profesională și sfera financiară, unde este posibil să apară unele evenimente bruște și neprevăzute.

Mercur, planeta comunicării, poate aduce discuții, negocieri și propuneri/oferte, dar și un succes în obținerea unor beneficii de la locul de muncă, o îmbunătățire a stării de sănătate. De asemenea, se formează niște aspecte armonioase între planete, care susțin reconsolidarea unor relații și lămurirea unor chestiuni importante.

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Berbec, din 17 octombrie, care încheie o etapă de natură relațională/profesională. Posibil să apară și o criză, care va trebui gestionată, astfel încât să nu se rupă o relație profesională, pentru că relațiile cu superiorii tind să fie tensionate.

În aceeași zi, Venus, guvernatoarea nativilor, își începe traseul prin Săgetător și aduce înțelegeri, armonie, acumulare ușoară a unor informații, succes la examene, interviuri sau susținere de lucrări/proiecte.

Horoscop Scorpion săptămâna 14 - 20 octombrie 2024

Registrul astral al săptămânii le aduce nativilor Scorpion preocupări pentru sfera sentimentală, cucerirea unei persoane, relațiile cu copiii, participarea la o petrecere/întâlnire cu prietenii.

Posibil Scorpionii să se remarce prin ideile pe care le au și li se oferă șansa să observe lucruri pe care alții nu le observă, să aibă capacitatea să pună în practică un proiect, să acumuleze mai ușor informație și să negocieze în favoarea lor.

În planul sentimental s-ar putea să apară unele neclarități pe care le pot rezolva în weekend, când nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație.

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Berbec, din 17 octombrie, care încheie o etapă la locul de muncă, pe fondul unor nemulțumiri mai vechi și apariția unor conflicte și comunicare defectuoasă.

Tot pe 17 octombrie are loc intrarea lui Venus, micul benefic, în Săgetător, pe sectorul banilor, care anunță sume suplimentare de bani, dar și cheltuieli mai mari.

Horoscop Săgetător săptămâna 14 - 20 octombrie 2024

Contextul astral al săptămânii le aduce nativilor Săgetător preocupări pentru relația cu familia, în special cu copiii, privind sfera sentimentală și activitățile profesionale unde este posibil să apară răsturnări de situație.

Posibil Săgetătorii să afle secrete, să li se activeze sectorul frământărilor interioare, să le vină idei, care să le folosească în privința administrării banilor, să se redreseze, să negocieze un contract cu altă sumă de bani.

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Berbec, din 17 octombrie, care încheie o etapă în planul sentimental, în relațiile cu copiii, privind un proiect pe care vor să-l lanseze. Posibil să apară și o criză, emoțiile să fie intense, răscolite, și nu sunt excluse evenimente care pot schimba o direcție în planul iubirii.

Tot pe 17 octombrie are loc intrarea lui Venus, micul benefic, în Săgetător, pe casa personalității, și va opera ca un protector, aduce șanse, oportunități și rezolvări în toate domeniile în care nativii au înregistrat un blocaj sau o problemă.

Horoscop Capricorn săptămâna 14 - 20 octombrie 2024

Registrul astral al săptămânii le aduce nativilor Capricorn preocupări pentru dialoguri pentru rezolvarea unui context profesional, implicare în chestiunile casei, rezolvarea unor conflicte cu partenerul sau părinții și discuții privind programarea unor plecări în afara orașului la relaxare.

De asemenea, este nevoie ca nativii să aibă grijă la unele relații de prietenie, care se pot deteriora, pentru că ies la suprafață anumite lucruri ascunse, iar comunicarea devine defectuoasă.

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Berbec, din 17 octombrie, care încheie o etapă legată de viața de familie, spațiul de locuit, administrarea unor bunuri. Pot să apară crize în familie sau care privesc relația de cuplu și implicarea în treburile casei. Posibil părinții să se amestece în treburile nativilor, să fie nevoie să se gestioneze un conflict major.

Tot pe 17 octombrie are loc intrarea lui Venus, micul benefic, în Săgetător, pe casa subconștientului, izolării, frământărilor și trecutului. Pot să apară iubiri din trecut sau nativii să-și analizeze sentimentele sau relația de iubire. Unii Capricorni pot începe o relație ascunsă de iubire.

Horoscop Vărsător săptămâna 14 - 20 octombrie 2024

Contextul astral al săptămânii le aduce nativilor Vărsător preocupări pentru situația financiară, interacționarea cu ceilalți și sfera vieții de familie.

Posibil să existe discuții cu superiorii, să se afle secrete, să iasă la suprafață anumite chestiuni, pe care nativii ar fi trebuit să le cunoască pentru a putea funcționa mai bine un proiect. De asemenea, recomandarea este pentru a evita să intre în conflicte cu șefii, chiar dacă au dreptate.

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Berbec, din 17 octombrie, care poate aduce o criză de comunicare, privind informațiile primite, negocierile care nu se desfășoară conform termenilor stabiliți. De asemenea, dacă nativii nu reușesc să aplaneze niște conflicte este posibil să spună niște nemulțumiri de natură profesională, care pot duce într-o altă direcție profesională. Axa cunoașterii și învățării este dinamizată și este posibil să apară și un succes privind obținerea unor calificări/atestate, rezultate bune la un examen.

Tot pe 17 octombrie are loc intrarea lui Venus, micul benefic, în Săgetător pe sectorul prietenilor, vieții sociale și planurilor de viitor. Așadar, urmează o perioadă dinamică privind socializarea, întâlnirile cu prietenii, privind implicarea în proiecte noi, care să le pună în valoare creativitatea.

Horoscop Pești săptămâna 14 - 20 octombrie 2024

Contextul astral le aduce nativilor Pești preocupări pentru planurile personale, relațiile de cuplu, sfera financiară și comunicarea/interacționarea cu ceilalți, mai ales că spre finalul săptămânii este posibil să apară evenimente imprevizibile, vești care să-i ia prin surpridere.

Evenimentul astral important al săptămânii este Luna Plină din zodia Berbec, din 17 octombrie, care anunță evenimente în planul financiar, privind banii pe care nativii îi câștigă din muncă. Posibil să apară discuții și situații, care să îi determine să aibă mai multă încredere în ei, să-și dea mai multă valoare, să negocieze în favoarea lor un contract.

Tot pe 17 octombrie, Venus, micul benefic, ajunge în Săgetător, pe casa carierei și aspirațiilor profesionale și va opera în favoarea Peștilor, care se pot afirma sau lansa într-un proiect nou, să-și consolideze statutul profesional.

Articol recomandat de sport.ro
Viața lui Nikolai Valuev după retragerea din box. E mare susținător al lui Putin și a evitat înrolarea cu o poveste de copii
Viața lui Nikolai Valuev după retragerea din box. E mare susținător al lui Putin și a evitat înrolarea cu o poveste de copii
Citește și...
Fistic – calorii, beneficii și contraindicații. Cum putem integra fisticul într-o dietă sănătoasă
Fistic – calorii, beneficii și contraindicații. Cum putem integra fisticul într-o dietă sănătoasă

Fisticul este un aliment apreciat de mii de ani, cunoscut atât pentru savoarea sa distinctă, cât și pentru numeroasele beneficii aduse sănătății.  

Dafin – beneficii, proprietăți și la ce poate fi folosit. Cum să crești planta la tine acasă
Dafin – beneficii, proprietăți și la ce poate fi folosit. Cum să crești planta la tine acasă

Frunza de dafin, frunza arborelui de dafin dulce (Laurus nobilis), un arbore veșnic verde din familia Lauraceae, este originară din țările care se află în jurul Mării Mediterane.  

Beneficiile mai puțin cunoscute ale castraveților murați. De ce să îi consumi cât mai des
Beneficiile mai puțin cunoscute ale castraveților murați. De ce să îi consumi cât mai des

Castraveții murați sunt adesea considerați doar o simplă garnitură, însă aceștia ascund o multitudine de beneficii surprinzătoare pentru sănătate.  

Recomandări
Ministrul de Interne, după ce Austria ne-a refuzat aderarea completă la Schengen: ”Ne luptăm cu ghearele şi cu dinţii”
Ministrul de Interne, după ce Austria ne-a refuzat aderarea completă la Schengen: ”Ne luptăm cu ghearele şi cu dinţii”

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, susține că autoritățile române se ”luptă cu ghearele şi cu dinţii” pentru aderarea completă a României la Spaţiul Schengen.

Armata Rusiei a lansat o contraofensivă puternică în Ucraina. Cea mai amplă operațiune de recuperare a teritoriilor în Kursk
Armata Rusiei a lansat o contraofensivă puternică în Ucraina. Cea mai amplă operațiune de recuperare a teritoriilor în Kursk

Armata rusă a lansat o contraofensivă puternică în mai multe zone din Kursk - regiune ocupată de Ucraina la începutul lui august.

Agenţia S&P reconfirmă ratingul suveran al României şi perspectiva stabilă. „Este un mesaj pozitiv pentru investitori”
Agenţia S&P reconfirmă ratingul suveran al României şi perspectiva stabilă. „Este un mesaj pozitiv pentru investitori”

Agenţia de rating S&P a reconfirmat ratingul aferent datoriei guvernamentale şi perspectiva stabilă ale României la BBB-/A3 pentru datoria pe termen lung şi scurt în valutã, anunţă Ministerul Finanţelor.