Horoscop: Marte intră în Rac pe 4 septembrie. Ce schimbări aduce planeta acțiunii pentru zodii

Marte in sagetator
Shutterstock

Marte are o influență directă asupra vieții și este un simbol al libertății, curajului și determinării. Planeta acțiunii este asociată cu conflictul, voința, entuziasmul, ostilitatea și riscurile.

Vibrația lui Marte îndeamnă la acțiune, eforturi intense, inițiative care pot deschide perspective noi, aduce curaj în atingerea obiectivelor, dar și acțiuni îndrăznețe. Urmează o perioadă importantă, în care se va decide unde se va investi energie.

Cu Marte în zodia Rac se schimbă vibrația, pentru că s-ar putea să se adopte o atitudine defensivă, având la bază starea emoțională. Va fi nevoie de stabilirea unor limite, găsirea unor soluții de obținere a unei securități emoționale.

Marte traversează zodia Rac între 4 septembrie și 4 noiembrie 2024.

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Citește și
Cristiana, patroana firmei de apartament din Budapesta acuzată că a produs „pagerele ucigașe” din Liban

Domeniile activate de Marte în Rac pentru fiecare zodie:

Berbec/Ascendent în Berbec

Pentru nativii Berbec, Marte, guvernatorul lor, în tranzit prin zodia Rac, le activează sectorul casei, vieții de familie și nativii vor căuta să investească mai multă energie în aceste domenii. De asemenea, siguranța emoțională este importantă și o reechilibrare după evenimente avute loc în planul relațional, care le-au schimbat direcția.

Taur/Ascendent în Taur

Pentru nativii Taur, Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Rac, le activează gândirea, comunicarea, învățarea, interacțiunile cu ceilalați. Urmează o perioadă intensă în aceste domenii, cu pregătire a unor strategii, planuri, interes pentru acumularea unor informații, care le vor servi mai târziu în planul profesional.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Pentru nativii Gemeni, Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Rac, le activează sectorul banilor, bunurilor, valorilor și stimei de sine și urmează o perioadă cu preocupări pentru valorificarea unor abilități și suplimentarea veniturilor. Atenție la decizii pripite în administrarea banilor, pentru că vor avea tendința să cheltuie mai mult!

Rac/Ascendent în Rac

Pentru nativii Rac, Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia natală le aduce energie, determinare și curaj să ia inițiative în planul personal sau profesional, să rezolve diverse chestiuni administrative sau financiare, să acționeze într-o direcție.

Leu/Ascendent în Leu

Pentru nativii Leu, Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Rac, le aduce redirecționarea energiei spre interior pentru o vindecare sau reechilibrare. Introspecția și meditația vor ajuta în următoarele două luni pentru a-și pune viața pe alte baze.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Pentru nativii Fecioară, Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Rac, le activează sectorul prietenilor, vieții sociale și planurilor de viitor. Urmează o perioadă în care Fecioarele vor avea curaj și determinare să demareze proiecte noi, care să le pună în valoare, să-și suplimenteze veniturile dintr-o asociere cu un prieten.

Balanță/Ascendent în Balanță

Pentru nativii Balanță, Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Rac, activează sfera imaginii, reputației profesionale și carierei și invită la acțiune în aceste domenii, la determinare în atingerea obiectivelor.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Pentru nativii Scorpion, Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Rac, activează casa studiilor, perfecționării și schimburilor de experiență, filosofia de viață și călătoriile din care Scorpionii pot învăța lecții de viață, care să le schimbe perspectiva.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Pentru nativii Săgetător, Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Rac, aduce preocupări pentru rezolvarea unui context financiar în următoarele două luni. Și sfera relației intime se dinamizează și nativii au nevoie de suportul partenerului, să se reconecteze cu acesta profund.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Pentru nativii Capricorn, Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Rac le aduce acțiune și inițiative în planul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Atenție la felul cum se abordează conflictele, pentru că Marte poate aduce și tensiuni în relațiile cu ceilalți!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Pentru nativii Vărsător, Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Rac, le aduce acțiune în casa muncii, activităților și rutinei zilnice, relațiilor cu colegii și sănătății. Vărsătorii vor fi activi la serviciu și vor căuta să se implice în mai mult proiecte. Atenție la relațiile cu colegii, care pot deveni conflictuale!

Pești/Ascendent în Pești

Pentru nativii Pești, Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Rac, le aduce acțiune și energie în planul asociat iubirii, aventurilor romantice, copiilor, distracției și creativității. În planul profesional, Peștii vor avea inițiative și vor investi energie într-un proiect în care își pot pune în valoare creativitatea.

Articol recomandat de sport.ro
Mai rău ca-n România! Au transferat două staruri, dar și-au luat țeapă: au venit cu burtă și mâncau la McDonald's
Mai rău ca-n România! Au transferat două staruri, dar și-au luat țeapă: au venit cu burtă și mâncau la McDonald's
Citește și...
Dulceață de roșii – rețeta simplă pentru un preparat sofisticat. Poate fi mâncată în prăjitură, lângă friptură sau brânzeturi
Dulceață de roșii – rețeta simplă pentru un preparat sofisticat. Poate fi mâncată în prăjitură, lângă friptură sau brânzeturi

Dulceața de roșii este un preparat dulce și aromat făcut din roșii coapte, zahăr și adesea alte ingrediente care pot varia – de la mentă, la ardei iute, sau chiar mere.

 

Salată de vinete – cum să prepari cele mai gustoase rețete. Secrete și sfaturi pentru a fi salata cremoasă
Salată de vinete – cum să prepari cele mai gustoase rețete. Secrete și sfaturi pentru a fi salata cremoasă

Salata de vinete este un preparat clasic, adorat în bucătăria românească, perfect de consumat în orice perioadă a anului.  

Un german care a vizitat toate țările din Europa a ajuns la o concluzie clară: „Dați o șansă și României”
Un german care a vizitat toate țările din Europa a ajuns la o concluzie clară: „Dați o șansă și României”

Luca Pferdmenges, un german de 22 de ani, vedetă pe TikTok, a vizitat toate cele 44 de țări ale Europei și are cuvinte de laudă despre țara noastră. „Dați o șansă și locurilor precum România” își îndeamnă el fanii să o viziteze.

Recomandări
Ursula von der Leyen anunță un ajutor de 10 miliarde de euro pentru România și alte țări afectate de inundații
Ursula von der Leyen anunță un ajutor de 10 miliarde de euro pentru România și alte țări afectate de inundații

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anunţat, joi, la Wroclaw, Polonia, un ajutor de 10 miliarde de euro din Fondul de coeziune al UE pentru ţările din Europa Centrală, între care România, afectate de inundaţii, informează AFP.

George Simion, față în față cu Andreea Esca. Cum a răspuns la întrebarea
George Simion, față în față cu Andreea Esca. Cum a răspuns la întrebarea "Sunteți un om violent?"

La PRO TV, continuă seria de interviuri cu principalii candidați la prima functie în stat, iar invitatul de joi seara este liderul AUR, George Simion.

Când începe campania electorală pentru alegerile parlamentare. BEC a stabilit și toate interdicțiile
Când începe campania electorală pentru alegerile parlamentare. BEC a stabilit și toate interdicțiile

Campania electorală pentru alegerile parlamentare va începe la data de 1 noiembrie 2024, a decis joi Biroul Electoral Central, care a transmis și interdicțiile după cele 30 de zile de campanie.