Horoscop 24 aprilie 2024 - Luna Plină în Scorpion. Zodiile Taur, Leu, Scorpion și Vărsător vor resimți intens acest moment

horoscop luna plina
Shutterstock

Luna Plină din zodia Scorpion, din 24 aprilie 2024, anunță încheierea unei etape, finalizarea unor proiecte, culegerea roadelor, decizii sau concluzii asupra planurilor pe care le-am făcut pe 13 noiembrie 2023.

Scorpionul este arhetipul relațiilor de iubire intensă, al transformărilor profunde, radicale, de regenerare. De asemenea, Luna Plină din Scorpion scoate la lumină chestiuni legate de patrimoniu, finanțe, intimitate și atrage atenția asupra faptului că este nevoie de eliminarea unor atașamente toxice acumulate în domeniile guvernatate de Scorpion.

Situațiile tensionate și provocările, care au avut loc în ultima lună, au testat limitele și au pus la încercare valorile, iar acum pot fi readuse în discuție. Avem șansa de a le transforma în oportunități de creștere și evoluție personală. Recomandarea astrelor este de a renunța la tiparele toxice, să creăm un spațiu de manifestare autentică.

Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!

Ce aduce Luna Plină din Scorpion pentru fiecare zodie:

Citește și
Cum a deturnat Putin serviciul de spionaj al Austriei. Acum se îndreaptă spre guvernul de la Viena | Politico

Berbec/ Ascendent în Berbec

Pentru nativii Berbec, Luna Plină din zodia Scorpion activează sectorul avantajelor financiare, a banilor deținuți la comun cu partenerul sau a banilor proveniți din alte surse decât câștigurile salariale, dar și sectorul intim și relația cu partenerul de cuplu. Se pot încheia etape sau se poate merge mai departe pe alte baze. Pot să apară crize în cuplu, să iasă la suprafață frici sau emoții puternice, care trebuie eliberate și vindecate.

Taur / Ascendent în Taur

Pentru nativii Taur, Luna Plină din zodia Scorpion activează sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Apar tensiuni în raport cu partenerul sau cei cu care se desfășoară activități și va fi nevoie de gestionarea situației, astfel încât să nu se rupă niște relații, în special cu superiorii. Evenimentele care vin în perioada următoare vor avea rolul să îi scoată pe nativi din zona de confort.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Pentru nativii Gemeni, Luna Plină din zodia Scorpion le activează sectorul muncii și sănătății, relațiile cu colegii și rutina zilnică. Posibil să apară o criză, în urma unor vești sau situații care au loc la locul de muncă. Se pot încheia etape sau se culeg roadele unor demersuri privind obținerea unui nou job. Atenție și la starea de sănătate, pentru că se pot răscoli anumite afecțiuni!

Rac/ Ascendent în Rac

Pentru nativii Rac, Luna Plină din zodia Scorpion activează sectorul iubirii, romantismului, copiilor, creativității, distracției, dar și valorificarea unui talent/pasiune. Apar emoții puternice în raport cu o persoană dragă, se pot încheia etape în planul sentimental, să iasă la suprafață anumite temeri sau nemulțumiri pentru a fi vindecate. Nativii singuri ar putea să culeagă roadele unor demersuri privind cucerirea unei persoane cu care flirtează de ceva timp și chiar dacă apar și situații neașteptate sau care să-i nemulțumească, nativii Rac nu se lasă și caută să-și atingă obiectivul.

Leu/ Ascendent în Leu

Pentru nativii Leu, Luna Plină din zodia Scorpion le activează sectorul casei, familiei, spațiului de locuit, patrimoniului, bazelor emoționale și relațiilor cu părinții. Este posibil să apară încheierea unei etape, a unor discuții, negocieri sau înțelegeri care privesc locuința, o tranzacție imobiliară, o renovare. Apar și discuții cu familia, poate chiar o criză, însă reconectarea cu familia și rezolvarea unor chestiuni care îi frământă, ar putea să le aducă echilibrul de care au nevoie.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Pentru nativii Fecioară, Luna Plină din zodia Scorpion activează sectorul comunicării, gândirii, ideilor, negocierilor, învățării și interacționării cu ceilalți. Posibil să apară o criză în comunicare, deplasări neașteptate, care pot duce la schimbarea modului în care nativii interacționează cu ceilalți. De asemenea, dacă se primește o propunere nouă de job sau începerea unei alte activități, Fecioarele s-ar putea să întâmpine rezistență, să nu vrea să iasă din zona de confort.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Pentru nativii Balanță, Luna Plină din zodia Scorpion activează sectorul financiar, al banilor pe care nativii îi câștigă din muncă. Se pot culege roadele unor demersuri privind o negociere sau se încheie o etapă, un proiect și se încasează o sumă importantă de bani. De asemenea, nativii își dau mai multă valoare și pot face o schimbare în relația cu cineva drag.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Pentru nativii Scorpion, Luna Plină din zodia Scorpion activează casa personalității și vor fi cei mai impactați dintre zodii. Se activează și axa relațiilor, iar Pluton, guvernatorul lor, formează aspecte tensionate cu fenomenul astral, semn că pot să apară unele schimbări bruște în viața lor. Ceva se schimbă și are loc o transformare, însă dacă apare o criză în cuplu sau care vizează familia/spațiul de locuit, va fi nevoie de mult calm și răbdare.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Pentru nativii Săgetător, Luna Plină din zodia Scorpion activează sectorul asociat subconștientului, izolării, frământărilor interioare și trecutului. Posibil ca nativii Săgetător să aibă conștientizări și revelații, să vină vești sau informații din sfera profesională, propuneri și oferte, care să-i ia prin surprindere. Va fi nevoie de decizii radicale, de o schimbare și eliberarea de niste sarcini care le aduc stres.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Pentru nativii Capricorn, Luna Plină din zodia Scorpion activează sectorul prietenilor, planurilor de viitor și proiectelor profesionale. Au loc concluzii în legătură cu relația pe care nativii o au cu un grup de prieteni, încheieri de etape, culegerea roadelor unor demersuri privind un proiect. Și axa sentimentală este activată și nu sunt excluse surprize, care să determine luarea unor decizii radicale.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Pentru nativii Vărsător, Luna Plină din zodia Scorpion activează sectorul carierei, imaginii, statutului, relațiile cu superiorii. Posibil să fie nevoie ca nativii să facă o schimbare, să încheie o etapă în planul profesional, determinați de evenimente, care pot avea loc în viața de familie, să transforme anumite aspecte ale vieții.

Pești/ Ascendent în Pești

Pentru nativii Pești, Luna Plină din zodia Scorpion activează sectorul perfecționării profesionale, chestiunilor birocratice, călătoriile, educația, principiile și credințele după care se ghidează în viață. Contextul astral este intens și poate scoate la suprafață anumite frici, temeri, frământări, să aibă loc conștientizări pentru a merge pe o nouă cale de evoluție.

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO EXCLUSIV "Eu, da! Recunosc!". Dan Petrescu nu s-a abținut după meciul Generației de Aur și a spus tot la interviu
VIDEO EXCLUSIV "Eu, da! Recunosc!". Dan Petrescu nu s-a abținut după meciul Generației de Aur și a spus tot la interviu
Citește și...
Coșmarurile pot semnala apariția unor boli cronice. Ce spun cercetătorii despre visele urâte
Coșmarurile pot semnala apariția unor boli cronice. Ce spun cercetătorii despre visele urâte

Coșmarurile și „daymares”, halucinații asemănătoare viselor care apar atunci când suntem treji pot fi semne puțin cunoscute ale apariției lupusului și a altor boli autoimune sistemice.

Substanţele nutritive care pot încetini îmbătrânirea creierului. Ce au descoperit oamenii de ştiinţă într-un nou studiu
Substanţele nutritive care pot încetini îmbătrânirea creierului. Ce au descoperit oamenii de ştiinţă într-un nou studiu

Un nou studiu a identificat anumite modele de biomarker nutrienţi, care sunt promiţătoare şi au asocieri favorabile cu măsurile de performanţă cognitivă şi de sănătate a creierului.

Un băiețel în vârstă de un an din Ghana a fost numit cel mai tânăr pictor din lume. Ce a declarat mama copilului. FOTO
Un băiețel în vârstă de un an din Ghana a fost numit cel mai tânăr pictor din lume. Ce a declarat mama copilului. FOTO

Un băiețel din Ghana a fost recunoscut oficial ca fiind cel mai tânăr pictor de sex masculin din lume a declarat pentru BBC mama sa, care a spus că este mândră de abilitățile artistice ale fiului său și speră că acesta va cuceri lumea artei.

Recomandări
Cât costă o simulare a Evaluării Naționale sau a Bacalaureatului. Elevii se pregătesc intens
Cât costă o simulare a Evaluării Naționale sau a Bacalaureatului. Elevii se pregătesc intens

Mai este puțin până la Evaluarea Națională și Bacalaureat, iar elevii se pregătesc intens. În centrele educaționale se fac încontinuu simulări pentru examene și se dau meditații.

Româncele, printre cele mai nefericite femei din UE și din lume. Banii, sănătatea și educația sunt principalele nemulțumiri
Româncele, printre cele mai nefericite femei din UE și din lume. Banii, sănătatea și educația sunt principalele nemulțumiri

Femeile din România sunt cele mai nefericite din Uniunea Europeană și printre cele mai nefericite din lume, potrivit unui index global al bunăstării femeilor. Cele mai multe nemulțumiri sunt legate de educație, bani și sănătate.

Bărbatul din Botoșani care și-a violat și ucis nepoata riscă închisoare pe viață. Ce a declarat tatăl fetiței
Bărbatul din Botoșani care și-a violat și ucis nepoata riscă închisoare pe viață. Ce a declarat tatăl fetiței

Procurorii cer închisoare pe viață pentru individul din Botoșani care și-a violat și ucis nepoata de 8 ani. Și-a recunoscut faptele îngrozitoare iar avocata sa a transmis că nu va contesta măsura arestului preventiv.