Fostul senator PSD Liviu Tit Brăiloiu, cercetat penal pentru că refuză să-și recunoască copilul. ”M-a înjurat nonstop”

Ultima actualizare: 14-01-2022 16:01
Fostul senator PSD Liviu Tit Brăiloiu, cercetat penal pentru că refuză să-și recunoască copilul. ”M-a înjurat nonstop”
Agerpres

Fostul senator PSD Liviu Tit Brăiloiu este cercetat penal pentru abandon de familie, după ce a refuzat în mod constant să-și recunoască un copil făcut o fostă iubită. Mama susține că Brăiloiu a refuzat de 5 ori să facă testul de paternitate.

 

Fostul senator PSD de Constanța Liviu Tit Brăiloiu este cercetat penal de către procurorii ilfoveni pentru abandon de familie, după ce a refuzat în mod constant să își recunoască un copil, făcut cu o fostă iubită, scrie Replica de Constanța.

”Am formulat plângere penală, în septembrie, pe rolul Parchetului din Buftea, pentru abandon de familie. A fost în lucru, iar la sfârșitul lunii decembrie mi-au trimis o adresă oficială că s-a instituit dosarul penal. Numai că lucrurile acestea durează, iar copilul nu beneficiază de niciun drept. Între timp, pe dânsul nu-l interesează, continuă în ritmul cu care este obișnuit, să nege, să se eschiveze, să nu-l intereseze de copil, așa cum a făcut-o timp de nouă ani”, a declarat Cristina Ilie, mama copilului, pentru sursa citată.

Cei doi s-au cunoscut în 2010 la restaurantul unui hotel din Mamaia deținut de politician și au avut o relație până în 2012, până când a rămas însărcinată. ”Mi-a sugerat să fac avort”, a povestit femeia reacția fostului senator PSD.

A refuzat de cinci ori să facă testul de paternitate

”Am discutat cu el, m-a înjurat non stop și pe mine, dar și persoanele care mă ajută, nu am putut să leg două vorbe. E o lecție de viață ce se întâmplă. Cât de departe poate ajunge vanitatea unui om și cât rău poate să-i facă unui minor! Cu toate că sunt atâtea legi care ar fi trebuit să ia în considerare interesul superior al minorului, nu al unui om influent”, a mai declarat femeia.

Ulterior, tânăra a obținut în instanță printr-o decizie definitivă recunoașterea faptului că fostul senator Brăiloiu este tatăl copilului ei, dar acesta refuză, pur și simplu, să pună în aplicare hotărârea.

”Mi-a deschis 7 dosare civile ca sa suspende dreptul executoriu al sentinței. Am fost refuzată de executori, în Constanța, care mi-au spus că, din cauza relației de prietenie cu Brăiloiu, nu pot pune sentința în executare”, a mai spus fosta iubită.
Între timp, fostul senator a refuzat de cinci ori o hotărâre a instanței prin care trebuia să se prezinte la INML pentru a face testul ADN.

Acum, Liviu Tit Brăiloiu este obligat să-i plătească până la majorat pensie alimentară copilului, chiar dacă refuză să recunoască faptul că este al lui.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO