Fetiță de 5 ani, salvată de sub un tren. Plângea după tatăl care tocmai își luase viața


Ultimul update: Marti 24 Septembrie 2019 20:11
Data publicarii: Marti 24 Septembrie 2019 20:01
Categorie: Stiri Diverse
Fetiță de 5 ani, salvată de sub un tren

Un bărbat din New York s-a sinucis, luni, aruncându-se în fața unui tren. O avea în brațe pe fetița sa, dar copila a supraviețuit, iar câteva persoane aflate pe peron au sărit să o ridice de pe șine. Operațiunea de salvare a fost filmată de un martor.

Incidentul s-a produs într-o gară din Bronx. Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a luat-o pe fata lui în brațe și s-a aruncat în fața trenului. Copila, de 5 ani, a scăpat în mod miraculos. Era terifiată, însă, plângea și striga după tatăl ei, care tocmai murise.

Unii dintre cei aflați pe peron au sărit repede să o scoată pe fetiță de sub locomotivă. Ea avea câteva zgârieturi pe față, dar doar atât, notează ABC News.

Unii martori au susținut că tatăl ei, înainte să se arunce, vorbea calm la telefon.

„L-am auzit spunându-i soției: ”tu ai grijă de ceilalți copii, eu o duc la școală”, apoi i-a spus: ”te iubesc””, a povestit Pamela, pentru WABC.

Fata a ajuns la un spital din apropiere, unde a primit îngrijiri pentru răni minore. Niurka Caraballo, care susține că este mama fetei, a afirmat că se pregătea s-o aducă pe copilă, mai târziu, înapoi de la școală.

„Vă rog să-mi respectați durerea. Vă mulțumesc că ați fost acolo, vă mulțumesc că mă susțineți. Copilul e foarte bine. Vă mulțumesc vouă, lui Dumnezeu și îngerilor că e bine. Totul e bine, cu excepția faptului că soțul meu nu mai e. Mulțumesc!”, a spus Niurka Caraballo, pentru WABC.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: ABC News

VIDEO PROTVPLUS.RO