Din 4 ianuarie 2024, Marte, planeta acțiunii își începe tranzitul prin Capricorn. Zodiile își stabilesc obiective pentru 2024

Marte in capricorn
Shutterstock

Capricornul este un semn zodiacal al organizării, structurilor, responsabilității, datoriei și disciplinei și până pe 12 februarie ne sprijină în atingerea obiectivelor din diverse domenii de viață.  

Fiecare nativ este invitat să-și stabilească obiective clare, să aducă îmbunătățiri unui domeniu de viață, care necesită îmbunătățiri, să realizeze un plan de acțiune, o strategie, să-și asume acțiunile, să crească eficiența. În multe dintre cazuri va fi nevoie de o reconfigurare a unor decizii, dar scopul este crearea unei baze stabile.

Ce aduce tranzitul lui Marte prin zodia Capricorn pentru fiecare zodie:

Marte prin Capricorn pentru Berbec

Pentru nativii Berbec, tranzitul lui Marte, guvernatorul lor, prin zodia Capricorn, aduce preocupare pentru sectorul profesional, pentru setarea unor obiective pe termen lung. Recomandarea astrelor pentru Berbeci este să aibă grijă cum abordează anumite chestiuni din carieră, pentru că este posibil să aibă impulsul să intre tot mai des în dispute cu șefii, persoanele cu autoritate până pe 12 februarie.

Citește și
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Marte prin Capricorn pentru Taur

Pentru nativii Taur, tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin zodia Capricorn, aduce preocupare pentru sistemul educațional, dezvoltare personală, perfecționare profesională, călătorii și lărgirea orizonturilor cunoașterii. Și sectorul principiilor și convingerilor va fi activat și Taurii își vor susține cu tărie ideile și credințele.

Marte prin Capricorn pentru Gemeni

Pentru nativii Gemeni, tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin zodia Capricorn, aduce preocupare pentru sectorul financiar, al banilor proveniți din alte surse decât salariile, dar și pentru relația de cuplu și sectorul intim, care poate deveni pasional. Gemenii doresc o reconectare cu partenerul de cuplu.

Marte prin Capricorn pentru Rac

Pentru nativii Rac, tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin zodia Capricorn, aduce preocupare pentru sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale. Atenție la conflictele care pot să apară până în 12 februarie, pentru că nativii vor avea impulsul de a intra mai des în conflicte și să-și proiecteze nemulțumirile pe partener sau pe cei cu care interacționează.

Marte prin Capricorn pentru Leu

Pentru nativii Leu, tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin zodia Capricorn, aduce preocupare pentru sectorul muncii și sănătății. Nativii se vor implica mai mult în sarcinile de la serviciu și vor căuta să eficientizeze munca și timpul. Relațiile pot deveni conflictuale dacă nu vor aborda pozitiv energia lui Marte, așa că mare atenție în interacționarea cu ceilalți până pe 12 februarie!

Marte prin Capricorn pentru Fecioară

Pentru nativii Fecioară, tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin zodia Capricorn, aduce preocupare pentru sectorul sentimental, al aventurilor romantice, copiilor, creativității și valorificării unui talent. Nativii vor investi energie pentru a-și consolida relația de iubire și vor căuta metode noi de petrecere a timpului cu partenerul sau cu cei dragi.

Marte prin Capricorn pentru Balanță

Pentru nativii Balanță, tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin zodia Capricorn, aduce preocupare pentru sectorul vieții de familie, spațiului de locuit, relațiile cu părinții sau administrarea unor bunuri patrimoniale. Atenție la impulsul de a-și impune punctele de vedere și de a intra mai des în conflicte!

Marte prin Capricorn pentru Scorpion

Pentru nativii Scorpion, tranzitul lui Marte, guvernatorul lor, prin zodia Capricorn, aduce preocupare pentru sectorul comunicării, învățării, interacționării cu ceilalți, privind acumularea de cunoștințe și pregătirea unor strategii pe termen lung. Scorpionii au idei bune pe termen lung, pe care vor să le transforme într-un proiect. Atenție la comunicare, pentru că este posibil să apară unele conflicte, dacă-și vor impune punctele de vedere!

Marte prin Capricorn pentru Săgetător

Pentru nativii Săgetător, tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin zodia Capricorn, aduce preocupare pentru sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigă de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale/colaborări. Nativii sunt determinați să obțină o stabilitate financiară pe termen lung.

Marte prin Capricorn pentru Capricorn

Pentru nativii Capricorn, tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin zodia Capricorn, aduce preocupare pentru propria persoană, pentru setarea unor obiective pe termen lung, o mai bună organizare și reconfigurarea unui traseu pentru a-și atinge niște scopuri. Recomandarea astrelor este să caute să folosească constructiv energia lui Marte, să evite dispute sau impunerea unor puncte de vedere.

Marte prin Capricorn pentru Vărsător

Pentru nativii Vărsător, tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin zodia Capricorn, aduce preocupare pentru trecut și eliminarea unor persoane sau situații nefuncționale din viața lor. Vărsătorii își vor redirecționa energia spre interior pentru o vindecare și lăsarea trecutului în spate, pregătirea unor planuri și strategii pe termen lung, pentru o relansare personală.

Marte prin Capricorn pentru Pești

Pentru nativii Pești, tranzitul lui Marte, planeta acțiunii, prin zodia Capricorn, aduce preocupare pentru sectorul asociat vieții sociale, prietenilor și proiectelor de viitor. Până pe 12 februarie, Peștii vor socializa mai mult și-și vor lărgi cercul de cunoscuți, merg la evenimente și se implică în diverse proiecte sau campanii umanitare.

Articol recomandat de sport.ro
"Eu sunt victima!" Trimis în judecată de Anamaria Prodan, Rechecampf o acuză pe impresară că l-a abuzat | FOTO
"Eu sunt victima!" Trimis în judecată de Anamaria Prodan, Rechecampf o acuză pe impresară că l-a abuzat | FOTO
Citește și...
Lapte contrafăcut cu sodă caustică și apă oxigenată. Producătorii încercau să prelungească termenul de valabilitate
Lapte contrafăcut cu sodă caustică și apă oxigenată. Producătorii încercau să prelungească termenul de valabilitate

Autoritățile italiene au efectuat recent o operațiune majoră care a vizat sectorul produselor lactate. Trei companii producătoare au fost acuzate că au încercat, prin diverse metode, să prelungească termenul de valabilitate al produselor.

 

Intervenție dificilă pentru salvarea unui român blocat într-un copac, la șase metri înălțime. Salvatorii au avut un șoc
Intervenție dificilă pentru salvarea unui român blocat într-un copac, la șase metri înălțime. Salvatorii au avut un șoc

Un român în vârstă de 45 de ani a fost salvat în Italia, în cadrul unei operațiuni dificile de salvare montană desfășurată în apropierea zonei Sella Sant’Agnese din localitatea Gemona del Friuli, situată în provincia Udine.

 

O femeie a crezut că a cumpărat două iPhone-uri, dar a rămas șocată când a deschis cutiile. Ce era, de fapt, în interior
O femeie a crezut că a cumpărat două iPhone-uri, dar a rămas șocată când a deschis cutiile. Ce era, de fapt, în interior

O femeie care și-a comandat două telefoane iPhone de la același vânzător online a rămas șocată atunci când a primit pachetul și a văzut ce se afla, de fapt, în interior.

Recomandări
Economia Rusiei este „atât de afectată de războiul din Ucraina, încât nu-și poate permite nici să câștige și nici să piardă”
Economia Rusiei este „atât de afectată de războiul din Ucraina, încât nu-și poate permite nici să câștige și nici să piardă”

Economia Rusiei nu își poate permite să câștige sau să piardă războiul din Ucraina, spune un specialist în domeniu. Asta pentru că Rusia nu poate să suporte costurile de reconstrucție și securizare a Ucrainei.

Gabriel Liiceanu: Politicienii au furat sume “înspăimântătoare” - cât 400 de spitale, 600 de școli și 1.700 km de autostradă
Gabriel Liiceanu: Politicienii au furat sume “înspăimântătoare” - cât 400 de spitale, 600 de școli și 1.700 km de autostradă

Clasa politică din România, „care ne-a adus pe primul loc în clasamentele de corupție ale Europei”, a furat în ultimii 34 de ani sume “înspăimântătoare”, cu care am fi putut construi 400 de spitale de top, 600 de școli și 1700 km de autostradă.

Burduja îl provoacă pe Nicuşor Dan la o dezbatere: „Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine pe argumente”
Burduja îl provoacă pe Nicuşor Dan la o dezbatere: „Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine pe argumente”

Sebastian Burduja şi-a depus, sâmbătă, candidatura la Primăria Capitalei, şi a declarat cu acest prilej că îl provoacă pe actualul primar la o dezbatere şi a afirmat că vrea să vadă dacă “are curajul să se lupte cu mine pe argumente”.