Declarație halucinantă a lui Boris Johnson. "Îmi e dor să cred în monstrul din Loch Ness"

06-09-2019 15:47


Boris Johnson

Premierul britanic Boris Johnson a spus vineri că îi este dor să creadă în monstrul din Loch Ness, în ciuda unei noi cercetări care sugerează că legenda ar fi apărut după ce ar fi fost văzuţi de fapt ţipari uriaşi, relatează AFP.

Prim-ministrul a mai afirmat că, atunci când era copil, îşi dorea ca această creatură mitică să fie reală, adăugând că o parte din el crede asta în continuare.

El a fost întrebat despre subiect în timpul unei vizite în Scoţia, la o zi după ce oamenii de ştiinţă care au analizat AND-ul prezent în sute de mostre de apă au anunţat că au descoperit cantităţi mari de ADN de ţipar, însă nicio secvenţă de ADN reptilian.

Descoperirea făcută de cercetători, conduşi de Neil Gemmell, profesor de genetică la Universitatea Otago din Dunedin, Noua Zeelandă, demontează una dintre cele mai populare teorii, şi anume că monstrul din Loch Ness ar fi o reptilă, sau o populaţie de reptile, care a supravieţuit din perioada dinozaurilor, cum ar fi un plesiozaur.

Alte teorii au sugerat că monstrul ar putea fi un somn gigant, un sturion uriaş, un ţipar sau chiar un rechin de Groelanda, care poate trăi până la 500 de ani, însă singura posibilitate care nu a fost exclusă de cercetare este cea a unui ţipar uriaş, ceea ce ar explica forma alungită a creaturii în imaginaţia publică.

"O concentrare mare de ADN de ţipar în apă nu îmi pare a fi o dovadă concludentă a non-existenţei monstrului din Loch Ness", a declarat Johnson.

"Când eram copil, tânjeam să cred în el. Tânjeam... O parte din mine încă o face. Sau, altfel spus, există o parte a sufletului meu căreia îi este încă dor să creadă", a adăugat el.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO