Cum arată inelul de logondă pentru care un cuplu ”și-a vândut casa”. FOTO

22-07-2019 17:21


Cum arată inelul de logondă pentru care un cuplu ”și-a vândut casa”

O viitoare mireasă a fost criticată pe rețelele de socializare, după ce a mărturisit că ea și prietenul său ”și-au vândut casa” pentru a-și permite un inel de logodnă scump.

Femeia a explicat că inelul este făcut de ”diamant mov” și a costat foarte mult. ”Ador inelul acesta. Ne-am vândut casa pentru a ne permite inelul perfect. Este un diamant mov. Și nu îmi este rușine cu unghiile mele. Sunt doar leneșă și mi le fac la vreo 3 luni”, a scris femeia, pe contul de socializare.

Însă cei care au văzut postarea au fost intrigați de atitudinea femeii și nu au înțeles cum s-a gândit să își vândă casa pentru un inel, potrivit The Sun

”Chiar îți place inelul ăsta care arată ca și cum ar fi fost într-o cutie cu cereale?”, este unul dintre comentariile primite la postare. Alți internauți au avut de obiectat și asupra culorii pe care îl are inelul, spunând că este mult prea puerilă.

 

 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: The Sun

Tags: inel, casa, logodna, vandut,

VIDEO PROTVPLUS.RO