Ce a făcut un cuplu de americani după ce a găsit o perlă în mâncarea de la restaurant. Cei doi au considerat că este un semn

×
Codul embed a fost copiat

De câte ori ați mers la restaurant să luați masa și ați plecat acasă cu o piatră prețioasă? Într-adevăr, nu sunt mulți cei care se pot lăuda cu o asemenea experiență.

Printre norocoși se numără însă un cuplu de americani din statul Rhode Island.

Cei doi se delectau cu câte o porție de fructe de mare, când au găsit o perlă într-una dintre scoicile pe care le aveau în față.

Potrivit unui bijutier local, șansele ca acest lucru să se întâmple sunt de una la un milion.

Mica piatră prețioasă era ovală, așa că s-a dovedit perfectă pentru a fi încastrată într-un inel de... logodnă.

Citește și
fructe mare
Românii încep să aprecieze din ce în ce mai mult fructele de mare. Cât costă și care e sortimentul preferat

Cei doi au luat perla drept un semn și... s-au și căsătorit.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! A murit pe teren, chiar în timpul meciului, dintr-un motiv bizar
NEWS ALERT Tragedie! A murit pe teren, chiar în timpul meciului, dintr-un motiv bizar
Citește și...
Fructele de mare au făcut senzație la Festivalul Mediteraneean. Cât ajunge să coste o porție în funcție de preparatul ales
Fructele de mare au făcut senzație la Festivalul Mediteraneean. Cât ajunge să coste o porție în funcție de preparatul ales

Midii, creveți, caracatiță sau homar. Este oferta bucătarilor zilele acestea la Iași, unde este în plină desfășurare Festivalul Mediteraneean.

Românii încep să aprecieze din ce în ce mai mult fructele de mare. Cât costă și care e sortimentul preferat
Românii încep să aprecieze din ce în ce mai mult fructele de mare. Cât costă și care e sortimentul preferat

Piața de fructe de mare din România crește de la an la an cu 10-15 procente, arată ultimele date furnizate de importatori. Creveții reprezintă peste 50 % din vânzări.  

Zmeura de anul acesta e mai bună ca oricând: ”E specială, are un gust foarte aromat”. Câtă zmeură mănâncă un român
Zmeura de anul acesta e mai bună ca oricând: ”E specială, are un gust foarte aromat”. Câtă zmeură mănâncă un român

A început sezonul zmeurei de cultură. Fructele zemoase se coc de la o zi la alta, iar proprietarii de plantații își onorează comenzile. Deşi preţul este piperat, pofta e mare.  

Turiștii de pe litoral s-au bucurat de mâncăruri cu specific pescăresc. Cel mai căutat preparat a fost borșul de pește
Turiștii de pe litoral s-au bucurat de mâncăruri cu specific pescăresc. Cel mai căutat preparat a fost borșul de pește

A doua zi de Paște a adus mulți nori și câțiva stropi de ploaie pe litoral. Înainte să plece spre case, turiștii s-au oprit la cherhanale pentru un borș de pește proaspăt, fructe de mare și icre. La prânz, cu greu se mai găsea o masă liberă.

Recomandări
Ninge viscolit în munți: DRDP Craiova intervine cu utilaje, Oltenia sub cod galben de ninsori și vânt | Video
Ninge viscolit în munți: DRDP Craiova intervine cu utilaje, Oltenia sub cod galben de ninsori și vânt | Video

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova trasmite joi dimineaţă că în zonele montane ninge viscolit, fapt ce îngreunează acţiunile de deszăpezire.

Nadia Comăneci, mesaj emoționant de Crăciun: „Să aveţi un an extraordinar. Sărbători frumoase alături de cei dragi”
Nadia Comăneci, mesaj emoționant de Crăciun: „Să aveţi un an extraordinar. Sărbători frumoase alături de cei dragi”

Nadia Comăneci, cel mai titrat sportiv român la Jocurile Olimpice, a postat în social media un mesaj de Sărbători, în care menţionează faptul că urmează un an olimpic.  

Medicul Adrian Marinescu avertizează: ”Avem 70-80 de pacienţi cu gripă în fiecare zi, poate chiar şi mai mult”
Medicul Adrian Marinescu avertizează: ”Avem 70-80 de pacienţi cu gripă în fiecare zi, poate chiar şi mai mult”

Numărul cazurilor de gripă în București s-a mărit în această perioadă, ajungând la aproximativ 80 de persoane care se prezintă într-o zi la camera de gardă, afirmă Dr. Adrian Marinescu, managerul Institutului de Boli Infecţioase Matei Balş din Capitală.