Ce a făcut un cuplu de americani după ce a găsit o perlă în mâncarea de la restaurant. Cei doi au considerat că este un semn

×
Codul embed a fost copiat

De câte ori ați mers la restaurant să luați masa și ați plecat acasă cu o piatră prețioasă? Într-adevăr, nu sunt mulți cei care se pot lăuda cu o asemenea experiență.

Printre norocoși se numără însă un cuplu de americani din statul Rhode Island.

Cei doi se delectau cu câte o porție de fructe de mare, când au găsit o perlă într-una dintre scoicile pe care le aveau în față.

Potrivit unui bijutier local, șansele ca acest lucru să se întâmple sunt de una la un milion.

Mica piatră prețioasă era ovală, așa că s-a dovedit perfectă pentru a fi încastrată într-un inel de... logodnă.

Citește și
fructe mare
Românii încep să aprecieze din ce în ce mai mult fructele de mare. Cât costă și care e sortimentul preferat

Cei doi au luat perla drept un semn și... s-au și căsătorit.

Articol recomandat de sport.ro
Gigi Becali, uimit de salariul pe care îl câștigă în Parlament: ”Ce îmi dați, mă, atâția bani?”
Gigi Becali, uimit de salariul pe care îl câștigă în Parlament: ”Ce îmi dați, mă, atâția bani?”
Citește și...
Fructele de mare au făcut senzație la Festivalul Mediteraneean. Cât ajunge să coste o porție în funcție de preparatul ales
Fructele de mare au făcut senzație la Festivalul Mediteraneean. Cât ajunge să coste o porție în funcție de preparatul ales

Midii, creveți, caracatiță sau homar. Este oferta bucătarilor zilele acestea la Iași, unde este în plină desfășurare Festivalul Mediteraneean.

Românii încep să aprecieze din ce în ce mai mult fructele de mare. Cât costă și care e sortimentul preferat
Românii încep să aprecieze din ce în ce mai mult fructele de mare. Cât costă și care e sortimentul preferat

Piața de fructe de mare din România crește de la an la an cu 10-15 procente, arată ultimele date furnizate de importatori. Creveții reprezintă peste 50 % din vânzări.  

Zmeura de anul acesta e mai bună ca oricând: ”E specială, are un gust foarte aromat”. Câtă zmeură mănâncă un român
Zmeura de anul acesta e mai bună ca oricând: ”E specială, are un gust foarte aromat”. Câtă zmeură mănâncă un român

A început sezonul zmeurei de cultură. Fructele zemoase se coc de la o zi la alta, iar proprietarii de plantații își onorează comenzile. Deşi preţul este piperat, pofta e mare.  

Turiștii de pe litoral s-au bucurat de mâncăruri cu specific pescăresc. Cel mai căutat preparat a fost borșul de pește
Turiștii de pe litoral s-au bucurat de mâncăruri cu specific pescăresc. Cel mai căutat preparat a fost borșul de pește

A doua zi de Paște a adus mulți nori și câțiva stropi de ploaie pe litoral. Înainte să plece spre case, turiștii s-au oprit la cherhanale pentru un borș de pește proaspăt, fructe de mare și icre. La prânz, cu greu se mai găsea o masă liberă.

Recomandări
România vrea să amâne închiderea centralelor pe cărbune. Ministrul Energiei: „O perioadă de timp, poate până în 2032”
România vrea să amâne închiderea centralelor pe cărbune. Ministrul Energiei: „O perioadă de timp, poate până în 2032”

Centralele pe cărbune ar putea avea viitor în România, deși legea actuală prevede clar închiderea lor completă în următorii ani.

Cine e Cristina Târteață, funcționara care l-a certat pe Ilie Bolojan: membru PSD, a avut funcții în instituții de stat
Cine e Cristina Târteață, funcționara care l-a certat pe Ilie Bolojan: membru PSD, a avut funcții în instituții de stat

S-a lăsat cu revoltă în Senatul României, după ce Ilie Bolojan, președintele Camerei Superioare a Parlamentului, a anunțat că vrea să desființeze în jur de 180 de posturi bugetate.

Problema ignorată de autorități: Aproximativ 75% din români vor fi obezi în 10 ani. Nu există tratamente decontate
Problema ignorată de autorități: Aproximativ 75% din români vor fi obezi în 10 ani. Nu există tratamente decontate

Obezitatea este recunoscută ca boală cronică în România, însă doar pe hârtie, pentru că statul nu a pus la punct şi programe speciale care să îi ajute pe pacienţi.