Ce a făcut o tânără după ce iubitul său a murit într-un accident groaznic înainte de nuntă

Ultima actualizare: 23-09-2021 10:49
Andrea Campana
notizie.it

Un tânăr din Italia a murit înainte să apuce să se căsătorească cu iubita sa. Ca să își exprime iubirea față de acesta, tânăra a organizat o nuntă simbolică chiar în ziua înmormântării bărbatului.

Andrea Campana și Giuseppina își făcuseră planurile de nuntă și așteptau cu nerăbdare să ajungă în fața altarului. Însă bărbatul a murit într-un grav accident de circulație înainte ca ceremonia religioasă să aibă loc. A fost lovit de o mașină în timp ce mergea cu scuterul pe centura orașului Cesena, relatează Il Messaggero.

Devastată de durere, Giuseppina a ales să își exprime dragostea față de Andrea și după moartea lui. Așa că în ziua înmormântării partenerului său, ea a organizat o nuntă simbolică. Ea a citit o scrisoare-rugăgiune în fața prietenilor, rudelor, dar și a fiica lor, Aurora, în vârstă de 11 ani.

„Andrea va fi întotdeauna al tău și numai al tău. Iubirea depășește toate granițele, chiar și cele ale morții”, a spus preotul Jacek Kusiak în timpul ceremoniei simbolice. Pe tot parcursul ceremoniei, Giuseppina a purtat buchetul de mireasă, pe care apoi l-a așezat lângă sicriul lui Andrea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO