Carambol cu 6 mașini filmat într-o intersecție din București. O mașină a trecut razant pe lângă 2 pietoni

04-06-2020 08:25
Sursa: AndyPopescu Vlogs


accident Bucuresti

Un accident cu 6 mașini s-a produs într-o intersecție din sectorul 4 al Capitalei, fiind surprins de o cameră de supraveghere instalată în zonă.

Accidentul a avut loc la intersecția bulevardului Constantin Brâncoveanu cu strada Nițu Vasile. Un șofer a intrat cu viteză în intersecție, a lovit o mașină care venea din dreapta și a ajuns pe contrasens. A trecut razant pe lângă doi pietoni care traversau pe trecere și s-a oprit în coloana de mașini care aștepta la semafor.

În urma accidentului au fost doar pagube materiale.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

6 morți puteau fi în accidentul de astazi: Dacă erau pietoni pe trecere puteau fi morți sau paralizați pe viață. Sunt atât de multe accidente aici datorită prostiei celor responsabili cu semnele de circulație din acea intersecție. Oamenii ăștia responsabili cu semnele ar trebui sa fie la pușcărie pentru omor prin imprudență. Doar că vocile noastre nu sunt auzite. Nu e destul share la acest post pt că oamenilor nu le pasă. Oare tu vei da share?

A post shared by Andy Popescu (@andypopescuvlogs) on

Potrivit AndyPopescu Vlogs, în acea zonă au avut loc mai multe accidente în care șoferii vinovați au susținut că nu au văzut semaforul din cauza unui panou care semnalizează parcarea și au luat în calcul semnul vizibil „drum cu prioritate”.

Sursa: AndyPopescu Vlogs,

VIDEO PROTVPLUS.RO