Bărbat din Alba Iulia jefuit în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu o prostituată. Ce a urmat


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Vineri 03 Noiembrie 2017 11:06
Categorie: Stiri Diverse
comisar prostituata

Un bărbat din Alba Iulia a fost jefuit de 900 de lei în timp ce întreținea relații intime cu o prostituată. 

Ancheta a stabilit cu certitudine că autoarea a fost chiar prostituata, care a avut doi complici. Curtea de Apel Alba Iulia a pronunţat decizia definitivă în acest caz, femeia și complicele fiind condamnați la închisoare cu execurare, relatează ziarulunirea.ro.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iiulia, aria Cristina M., în urma unei înţelegeri cu doi complici, a întreţinut raporturi sexuale cu un bărbat într-un apartament din Alba Iulia, după care i-a sustras acestuiasuma de 900 de lei.

”Fiind audiată în cauză, persoana vătămată a mai arătat că, în timp ce întreţinea raporturi sexuale cufemeia, în cameră au pătruns doi bărbați, moment în care, inculpata a reuşit să-i sustragă persoanei vătămate suma de 900 lei din buzunarul pantalonilor, ieşind în grabă din camera în care se aflau”, se precizează în motivarea instanţei de judecată.

Iniţial, procurorii au derulat cercetări şi cu privire la comiterea infracţiunii de proxenetism dar, în final, au dispus clasarea cauzei din acest punct de vedere. Instanţa i-a mai obligat pe cei trei să îi returneze persoanei vătămate suma de 900 de lei şi să plătească fiecare câte 440 de lei cu titlul de cheltuieli judiciare.

 

Sursa: Adevarul

Prostituată moldoveancă înjunghiată de un client, în Italia
VIDEO PROTVPLUS.RO