Nouă metodă de furt, în SUA, unde hoții pleacă cu tot cu bancomate din magazine


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Vineri 03 Noiembrie 2017 09:00
Categorie: Stiri Diverse

Noua modă in materie de furturi, in Statele Unite. Hoţii americani se specializează în ridicarea bancomatelor din magazine.

Folosesc o maşină ca să spargă peretele şi să elibereze aparatul, pe care apoi il urcă în vehicul si se fac nevazuți. Poliţiştii caută acum o bandă de hoţi care a folosit această tactică să dea lovitura de două ori, la două supermarketuri din Louisiana.

Hoţii au dat atacul în jurul orei cinci dimineaţa, când magazinul din statul Louisiana era închis şi era pustiu în jur. Camerele de supraveghere i-au surprins însă în acţiune.

Indivizii au folosit o tactică pe care o exersaseră şi cu alte ocazii, spun poliţiştii. Au furat o camioneta şi au intrat cu ea in viteză într-un supermarket. Nu o dată, ci de două ori.

Devine clar imediat şi de ce au făcut asta. Ţinta lor nu erau produsele sau banii din casa de marcat. Voiau să plece de acolo cu un bancomant încastrat în peretele magazinului.

Şase persoane cu feţele acoperite au ieşit din maşină şi au început să tragă de aparatul greu şi încă prins cu fire de zid. Când a văzut că treaba se desfăşoară greoi şi de teamă să nu fie prinşi de poliţişti, şoferul a intrat pentru a treia oară cu maşina în magazin. Un al optulea individ statea, în tot acest timp, de pază.

Cu aceasta manevră, cel de la volan reuşit astfel să desprindă bancomatul si - cu chiu, cu vai - complicii lui l-au târât până la maşină şi l-au urcat în spate. Apoi, duşi au fost.

Poliţiştii americani vorbesc de o nouă tehnică, numită "intră cu maşina în magazin şi fură". Folosind acelasi mod de operare, banda care a dat lovitura a sustras in august si alte bancomate, din alt magazin, tot în statul Louisiana.

 

Tags: furturi, bancomate, sua,

Proaspăt eliberat din penitenciar, un bărbat a furat mașina unui jandarm
VIDEO PROTVPLUS.RO