Bancomat aruncat în aer în Constanța. Hoții nu au fost încă prinși

Ultima actualizare: 26-02-2020 17:41

Metoda jafului din bancomate, după ce hoţii aruncă în aer aparatele, se răspândeşte în diverse zone din ţară: indivizii actionează rapid, în toiul nopţii, şi au grijă să lase cât mai puţine indicii.

 

După cazurile recente din Arad şi Sinaia, acum a fost distrus prin explozie un bancomat din localitatea Lumina, judeţul Constanța. După ce spărgătorii au produs deflagraţia, au luat casetele cu bani și au dispărut cu o maşină!

 

Alarma a fost dată puţin după miezul nopţii când explozia s-a auzit în toată zona. Când localncii au ieşit să vadă ce s-a întâmplat, au zărit la magazin, bancomatul aruncat în aer, resturi din aparat azvârlite peste tot, şi chiar bucăţi de zidărie.

Localnic: "Aici e fărâmat până incoace în jos! Ei pe aici au tras ce au tras.. banii de acolo, cutiile alea cu bani. S-au băgat pe aici ca asta nu e fărâmat numai de dragu de a-l fărâma, că altfel nu avea cum! Şi asta nu este primul care l-or fi spart!

Localnic: "Ce să zici, nu mai zic nimic! Nu am cuvinte! Nişte nebuni!

Localnic: "Singurul bancomat care era în Luminaă şi pe ăla l-a făcut praf! Nu se poate!!!!

Echipe de criminalişti au ajuns la locul exploziei şi au constatat că toţi banii din aparat au fost luaţi de indivizi. Potrivit anchetatorilor, aceştia au fugit cu un autoturism care îi aştepta în apropierea magazinului. Poliţiştii au deschis un dosar penal:

Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța: "Furt, distrugere şi nerespectartea regimului legal privind explozibilii. Se fac toate demersurile pentru identificare şi stabilirea identității persoanelor implicate".

Autoturismul suspect a fost dat în consemn la frontiere, iar filtre de poliţişti încearcă să dea de el şi să-l oprească în trafic.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO