Drama unui tânăr din Dâmbovița. A transmis live pe internet momentul în care se sinucide

Ultima actualizare: 26-02-2020 17:29

Gest greu de descris și imposibil de înțeles făcut de un tânăr de 27 de anidin Corbii Mari, județul Dâmbovița.

El a ales să se sinucidă și să transmită scenele ingrozitare pe o rețea socială. Familia, șocată de tot ce s-a întâmplat, spune că tânărul era în depresie pentru că nu reușea să își întemeieze o familie.

Cumplit este că, deși mai multe persoane din lista lui de prieteni au asistat la scena sinuciderii, nimeni nu a sunat la poliție să încerce să-l salveze cumva. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Tânărul locuia împreună cu părinții în comuna Corbii Mari. Lucrător în construcții, o ajuta pe sora lui să-și ridice o casă.

Ai lui povestesc că în ultima vreme era tot mai abătut și se plângea că nu-și găsește o fată pe placul lui.

Nimeni nu își imagina însă ce avea să se întâmple. Marți seară și-a planificat moartea în detaliu, apoi a transmis totul în direct pe o rețea socială.

Mama tânărului: „Intrase într-o depresie, de nu mai... Nu ne-a sunat nimeni să ne zică... și l-a văzut... putea să ne sune pe noi, duce-ți-vă la el, că uite ce se întâmplă! Să le fie rușine, puteau să mă anunțe”

Părinții tânărului nu înțeleg de ce prietenii lui, care au văzut chiar atunci ce transmitea el pe internet, nu au reacționat și nu au i-au sunat pe ei, ca să îl poată opri!

Tatăl tânărului: „Să anunțe, sau să vină să bată în poartă, să strige, ceva! Să spună ceva! Nimic. Nici nu se întâmplă necazul asta”.

Rudele sunt șocate de tot ce s-a întâmplat.

Unchiul tânărului: „Poate că nu se întâmpla ce s-a întâmplat și cum să vă spun, poate niciodată nu făcea așa ceva dacă o lua și el de la început cu o fetiță, dacă avea o relație, le dădea Domnul și un copil.”

O femeie din localitate a sunat la 112 și a anunțat tragedia. În scurt timp la fața locului au ajuns echipajele de la poliție și ambulanța. Din nefericire însă, era prea târziu pentru că bărbatul să mai poată fi salvat.

După jumătate de oră de la difuzare, fimarea respectivă a fost ștearsă de pe internet.

Cu sufletele cernite, cei din familie se pregătesc să îl conducă pe tânăr pe ultimul drum.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO