Asistentă din Moldova, atacată de şerpi în cabinetul medical. "Condiţiile sunt bunişoare"

05-09-2017 22:07


asistenta atacata de serpi

Incident uluitor într-un sat din Republica Moldova, unde asistenta medicală locală se luptă săptămânal cu reptilele ce trăiesc sub cabinetul ei. 

Asistenta medicală din satul Socola, Şoldăneşti, s-a trezit cu un şarpe urcându-i pe picior chiar în cabinetul medical. Femeia spune că a tras o sperietură groaznică, deşi ştia că sub clădirea nereparată de câteva decenii îşi are cuibul o întreagă familie de reptile.

“Podeaua este crăpată şi ies şerpi. Este o şerpoaică, cred. Ea fată în fiecare an. Chiar acum 4 săptămîni, s-a încolăcit unul de picior. S-a băgat în încălţăminte şi, când am vrut sa mă încalţ, s-a încolăcit”, declară pentru ProTv Chişinău asistenta medicală Larisa Tomenco.

Femeia spune că frecvent au loc asemenea incidente. “Era o mamă cu un copil şi poate fi martor ca eu luptam cu şerpele. Eu nu puteam să-l scot de pe picior. L-am apucat de la mijloc, îl invârteam, strigam şi ieşeam în stradă cu el.“Tomacenco lucrează în cabinetul medical din sat de 43 de ani şi spune că nu a fost renovat. “Conditiile sunt bunişoare. Când plouă, ne curge tavanul. Trebuie sa ne urcăm în pod, să punem lighene. Lumină nu este într-o cameră."

Centrul Medical de care ţine cabinetul nu are bani pentru reparaţii, dar autorităţile spun că poate ar trebui mutat într-o clădire nouă.

Sursa: Pro TV Chisinau

VIDEO PROTVPLUS.RO