Alex Dima, despre scutirea jurnaliștilor de impozitul pe venit: „Să se termine mascarada”

Dată publicare: 12-02-2020 08:15
Dată actualizare: 12-02-2020 08:19


Alex Dima

Jurnalistul Alex Dima nu susține scutirea jurnaliștilor de plata impozitului pe venit, susținând că „priorităţile ţării sunt altele”.

„Bine ar fi să termine cu mascarada asta la care asistăm de câţiva ani, că vrem stabilitate, că vrem legi şi instituţii funcţionale”, a transmis acesta, într-un mesaj publicat pe Facebook.

Mesajul integral al lui Alex Dima:

„Hai, că s-au rezolvat problemele în ţara asta. Politicienii nu mai puteau de grija noastră, a jurnaliştilor şi au hotărât că nu mai trebuie să plătim impozit pe venit.

Îi şi văd cum îşi ronţăiau creioanele şi îşi masau tâmplele gândind la binele nostru.

Tare m-aş bucura că breasla noastră să fie mai unită şi să le transmitem într-un glas că n-avem nevoie de pomeni şi privilegii!

Că priorităţile ţării sunt altele.
Că bine ar fi să termine cu mascarada asta la care asistăm de câţiva ani, că vrem stabilitate, că vrem legi şi instituţii funcţionale.

De mai bine de o lună filmez la un nou material din seria “Judeţe la stăpân”.
Rar mi-a fost dat să găsesc atâţia incompetenţi la un loc. Printre ei şi mulţi parlamentari. Prea mulţi!

Sper că legea asta să nu treacă de Controceni.”

Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, propunerea legislativă potrivit căreia jurnaliştii şi tehnicienii în radiodifuziune şi televiziune să fie scutiţi de la plata impozitului pentru veniturile din salarii şi drepturi de autor. Camera Deputaților este for decizional, iar legea urmează să fie trimisă la promulgare.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO