Alertă într-un oraș din SUA din cauza unui animal agresiv. Un pompier a fost rănit

Ultima actualizare: 26-07-2019 09:01

Nici prin cap nu le-a trecut pompierilor din oraşul american Santa Cruz că vor participa la o amplă operaţiune alături de cei de la protecţia animalelor.

 

Totul pentru a pune mâna pe o veveriţă, care de ceva vreme devenise spaima cartierului. Sărea pe trecători şi îi muşca.

Rozătoarea a fost prinsă cu greu, și nici nu a ajuns bine în centrul pentru animale, că a şi evadat, iar acum este căutată din nou de autorităţi.

Femeie: Am salvat-o când era mică. Sângera, era minionă şi ar fi murit.

Gestul de mărinimie al femeii urma să aibă efecte la care nimeni nu s-ar fi gândit. Veveriţa, pe care au botezat-o Emily, îşi făcea veacul într-un copac din faţa casei. Până când într-o zi, din senin, a început să devină agresivă cu oamenii din jur. Cine trecea prin zonă era atacat din senin.

Femeie: Am văzut oameni care atunci când treceau prin zonă, veveriţa sărea pe ei, vrând parcă să le demonstreze că e stăpâna teritoriului.

Patru oameni s-au plâns proprietarei că au fost muşcaţi de Emily. Exasperată, femeia a pus un anunţ, sub copacul în care îşi petrecea timpul veveriţa, că va fi mutată în curând, deoarece i-a chemat pe cei de la protecţia animalelor.

În scurt timp în zonă a fost o adevărată desfăşurare de forţe. Celor de la protecţia animalelor li s-a alăturat o echipă de pompieri.

Urmăriţi pas cu pas de mulţimea de curioşi, doi dintre membri echipelor de intervenţie s-au urcat pe scară pentru a pune mâna atât pe veveriţa buclucaşă, cât şi pe cei 3 pui ai săi.

Micuţele vietăţi au fost puse în siguranţă într-o cutie de carton, dar unul dintre salvatori s-a ales cu o rană de toată frumuseţea.

Angajat Protecţia animalelor: Le vom duce într-un adăpost pentru animale, unde mama lor va continua să le îngrijească.

Emily le-a dat însă planurile peste cap autorităţilor pentru că a evadat la scurt timp după ce a ajuns în centru.

Voluntarii de la centrul de recuperare al animalelor au încercat orice ca să o aducă înapoi pe Emily, folosind inclusiv sunete de veveriţă.

În timp ce mama continuă să exploreze oraşul, puii ei, de doar două săptămâni şi jumătate sunt îngrijiţi cu mare atenţie.

Proprietara veveriţei agresive: "Le dau de mâncare la ore fixe. Mă trezesc de câteva ori pe noapte să le hrănesc şi o dată la 3 ore în timpul zilei. Avem lapte praf special pentru veveriţe pe care îl amestecăm cu apă şi iese o formulă specială pentru a hrăni micile veveriţe."

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI peantru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO