Ajutoarele lui Moș Crăciun au venit pe motoare, la Târgu Mureș. Au dăruit și au invitat și copiii să facă donații

Ultima actualizare: 19-12-2021 10:06

Pentru că în alte părți zăpada se lasă așteptată, ajutoarele lui Moș Crăciun au venit în unele locuri cu mașina sau cu ... motocicleta.

La Târgu Mureș, mai mulți motocicliști s-au costumat corespunzător și s-au dus în centrul orașului, unde au împărțit surprize, dar au și strâns dulciuri de la cei prezenți, pentru copiii sărmani.

Zeci de motocicliști s-au îmbrăcat la fel ca moșulețul simpatic, şi-au împodobit vehiculele pe două roți şi au străbătut orașul Târgu Mureș până în centru.

Au servit copiii cu dulciuri, i-au invitat să facă poze și să... facă un gest caritabil.

Galfi Zalan, motociclist: „Din păcate, în ultimii ani deja nu mai avem zăpadă, Moş Crăciun nu poate să vină pe sanie”

Pacurariu Vasile, motociclist: „Suntem un grup de motocicliști care întreg sezonul la sfârșit de săptămână ieşim şi petrecem ore frumoase împreună, şi cu ocazia aceasta am vrea să fie un petic de culoare în plus.”

Kacso Bodo Csaba, organizator: „Este foarte bine să primeşti, dar este şi mai plăcut şi mai frumos să dăruieşti. Acesta este motto-ul de astăzi. Moşul se descurcă cu motocicleta, cu sania, cu renii, cu orice utilaj".

Ajutoarele lui Moş Crăciun au atras toate privirile. Sute de oameni au venit să facă poze, dar le-au ascultat și îndemnul și au donat dulciuri pentru copiii mai puţin norocoşi.

„Foarte frumoşi şi interesanţi , foarte frumos, sunt şi oameni care se bucură când primesc. E un lucru bun, şi o activitate foarte bună” cred copiii.

După sute de fotografii cu cei mici, și nu numai, ajutoarele lui Moș Crăciun au pornit într-un tur al oraşului.

Și la Târgoviște, un grup de motocicliști a adus zâmbete pe fețele unor oameni necăjiți. Au pus mână de la mână și au cumpărat alimente, dulciuri și jucării, pe care le-au dus la centrele sociale. Le-au împărţit pachete bunicilor din comuna Pătroaia Deal. Apoi s-au oprit la un centru social din Găeşti, unde copiii cu nevoi speciale au primit dulciuri.

N-au uitat nici familiile sărmane, cu copii, unde au dus alimente şi zaharicale. Și chiar și bani pentru chirie, într-un caz, pentru că ambii părinți au rămas fără loc de muncă.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO