Accident violent în Dâmbovița. Trei vehicule au fost grav avariate într-o coliziune în lanț

Ultima actualizare: 07-10-2020 10:18

Trei vehicule au fost grav avariate în Dâmboviţa după ce un şofer de 21 de ani nu a mai reuşit să frâneze la timp şi a izbit violent maşina din faţa sa.

Impactul a fost atât de puternic, încât a ajuns pe sensul opus, unde a lovit un alt vehicul.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar pagubele sunt majore.

Accidentul s-a produs pe Drumul Naţional 72A, între Câmpulung şi Târgovişte. Şoferul, în vârstă de 21 de ani, spune că duba din faţa sa ar fi frânat fără să semnalizeze şi nu a mai avut timp să reacţioneze.

Martor: ”Ăla cu duba ar fi vrut să facă dreapta şi nu a semnalizat şi asta a venit din spate şi nu a avut timp să frâneze”.

Şoferul maşinii de transport susţine, însă, că ar fi procedat regulamentar şi că ar fi semnalizat înainte să oprească pentru a vira la dreapta.

Şofer duba: ”Am redus să intru în curte aici şi m-am trezit cu izbitură în spate."

Autoturismul tânărului a ajuns ulterior pe sensul opus şi a lovit o maşină de teren, pe care a aruncat-o pe marginea unui podeţ, unde a rămas suspendată.

Şoferul maşinii de teren: ”Eu veneam de sus şi m-am trezit cu el în faţă. Atâta tot”.

Din fericire, toţi cei trei şoferi au scăpat teferi în urma impactului violent, însă autoturismele lor au fost grav avariate. Poliţiştii sosiţi la faţa locului trebuie să stabilească acum cine se face vinovat de producerea accidentului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO