Accident ca în Final Destination, la Botoșani. Tineri secerați de un cablu căzut de pe stâlp și luat înainte de o mașină

Ultima actualizare: 30-11-2021 16:15
ambulanta

Doi tineri au fost secerați în Botoșani de un cablu căzut de pe stâlp și luat înainte de o mașină, unul dintre ei fiind transportat la spital.

Accidentul bizar, de genul Final Destination, a avut loc în comuna botoșăneană Copălău, scrie Monitorul de Botoșani. Doi tineri de 16 și 19 ani au fost răniți după ce un cablu a căzut de pe un stâlp și a fost luat înainte de o mașină care trecea chiar atunci pe acolo.

Incidentul este cu atât mai straniu, cu cât nu era nimeni altcineva pe acolo, în noaptea de duminică spre luni.

Șoferița mașinii nu a văzut cablul și a simțit abia șocul creat după ce i-a secerat pe cei doi tineri care se plimbau pe trotuar. A oprit imediat și a sunat la 112, ambele victime având nevoie de îngrijiri medicale. Tânărul de 19 ani a fost transportat la Urgențe pentru investigații de specialitate.

„Cei doi tineri se deplasau în calitate de pietoni. Cei implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea se vătămare corporală din culpă”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO