A vrut să-și plătească amenda cu un portbagaj plin cu monede. Reacția autorităților

02-09-2019 21:52


Un bărbat a vrut să își plătească amenda cu un portbagaj plin cu monede

Un bărbat din Marea Britanie a decis să plătească o amendă în valoare de 1.200 de lire în monede de 1 pence. Acesta era nemulțumit de faptul că a fost informat abia acum că are de plătit amenda ce datează de acum șase ani.

Matthew Lemm, în vârstă de 39 de ani, a umplut portbagajul mașinii sale cu monede, pe care i le-a dus executorului
judecătoresc în contul unei amenzi neplătite de șase ani.

Bărbatul susține că este vorba de o eroare în niște documente legate de vânzarea unui autoturism, întocmite în 2013.

La scurt timp după ce a vândut mașina, Matthew și-a schimbat domiciliul, și spune că aflat abia acum că are de plătit o amendă.

"Am primit din senin un telefon din partea executorului. Mi-aspus că acționează în urma unei decizii a tribunalului și trebuie să plătesc o datorie de 1.200 de lire. Mi-au spus că dacă nu plătesc, vor merge la adresă, care nici nu era a mea și va începe să ia lucruri", a povestit el.

Matthew susține că executorul i-a spus că este "rapid și eficient în recuperarea datoriei" așa că și-a făcut un plan prin care "să îl încetinească". Bărbatul povestește că a sunat la bancă și a cerut să retragă 120.000 de monede de monede.

"Expresia feței sale când a văzut monedele a fost neprețuită. Am vrut să plătesc, dar a spus că nu e obligat să accepte, așa că le-a lăsat în portbagaj. Din păcate, a încadrat-o ca un refuz de plată și va mări suma", a adăugat el.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO