Comoara găsită de o femeie cu detectorul de metale. Ar avea legătură cu William Shakespeare

02-09-2019 18:06

Comoara găsită de o femeie cu detectorul de metale. Ar avea legătură cu William Shakespeare

O femeie în vârstă de 66 de ani din Marea Britanie, care își petrece timpul liber căutând lucruri cu detectorul de metale, a făcut o descoperire uimitoare.

 

 

Sue Kilvert a descoperit un inel din aur, în Warwickshire, chiar lângă o instituție ce-i poartă numele lui William Shakespeare.

Mai mult, femeia crede că bijuteria ar fi putut aparține chiar lui William Shakespeare. Descoperirea a fost făcută în timp ce Sue inspecta terenul din jurul instituției. Clădirea a aparținut în trecut familiei lui William Shakespeare.

Inelul din aur se afla la aproximativ 20 de centimetri sub pământ. Iar prima impresie a femeii a fost că este vorba despre o bijuterie normală, care aparține unui copil, din zilele noaste. Cu toate acestea, după ce l-a analizat puțin, Sue a descoperit că inelul avea și o inscripție istorică, potrivit Daily Mail

”Era foarte mic și m-am gândit că ar putea fi inelul unui copil, dar când m-am uitat mai bine am văzut inscripția și am realizat că ar putea fi vorba despre ceva foarte însemnat. Le-am arătat tuturor și nu le-a venit să creadă”, a povestit femeia.

Cu toate acestea, bijuteria urmează să fie inspectată amănunțit de Muzeul din Birmingham, în următoarele luni.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO