A dispărut din cameră, iar acum este căutată de membrii unui trib. Cine e adolescenta

07-08-2019 09:28


orang asli

O adolescentă de 15 ani a dispărut în Malaysia, în timp ce se afla în vacanță cu părinții. Autoritățile sunt ajutate de un trib local pentru a o găsi pe minora de origine irlandeză.

Nora Quoirin, o adolescentă cu dizabilități, a dispărut în timp ce se afla cu familia sa în vacanță, în stațiunea Dusun. Părinții se tem că minoraa fost răpită, însă autoritățile locale susțin că nu există nicio dovadă în acest sens.

Pentru a o găsi, oamenii legii au lansat un apel către membrii tribului Orang Asli tribe să ajute la operațiunea de căutare, având în vedere că ei cunosc foarte bine jungla. Astfel, peste 160 de persoane sunt implicate în misiunea de salvare.

„Fiica noastră a dispărut de trei zile. Temerea nastră este că a fost răpită. Avem nevoie de tot spirjinul vostru”, a scris tatăl fetei, pe Facebook.

„Credem că s-a rătăcit. Vom face tot ce ne stă în putere pentru a o găsi”, a adăugat șeful poliției locale, Mohamad Mat Yusop.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

aaCLICK AICI peantru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO