A ascuns 12 imigranți într-o grămadă de anvelope. Câți ani de închisoare a primit


Ultimul update: Duminica 01 Octombrie 2017 18:28
Data publicarii: Miercuri 13 Septembrie 2017 11:47
Categorie: Stiri Diverse
condamnata imigranti

O femeie care a fost prinsă când încerca să introducă ilegal 12 vietnamezi în Marea Britanie, împreună cu iubitul ei, a fost condamnată la 2 ani şi 9 luni de închisoare.

Britanica Katy Bethal era însărcinată în 6 luni atunci când cinci femei, patru bărbaţi şi trei copii, cu vârste cuprinse între 16 şi 40 de ani, au fost descoperiţi în duba acesteia, la controlul vamal din Coquelles, Franţa, potrivit Daily Mail

Judecătorul a declarat că sarcina sa a fost “un bun alibi” pentru a se ocupe cu traficul de persoane, dar faptul că are copii nu o va salva de închisoare. Imigranţii ilegali au fost descoperiţi de către un agent vamal, atunci când observat îmbrăcămintea unuia dintre ei. Pentru a nu fi descoperiţi, aceştia au fost ascunşi într-o grămadă cu anvelope.

Femeia a declarat că nu ştia că acei imigranţi se aflau în duba ei. Britanica a spus ca a plecat împreună cu iubitul ei într-o drumeţie pentru a cumpără alcool, ca să celebreze naşterea copilului lor.

Totuşi, juriul din Kent a precizat că nu s-a găsit nicio proba care să ateste faptul că în autoturism se afla alcool, iar femeia a fost găsită vinovată de trafic de persoane. Iubitul sau Harris, în vârstă de 28 de ani, a fost de asemenea găsit vinovat şi a fost condamnat la 5 ani de închisoare.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO