A vrut să-şi ceară iubita de soţie, dar a scăpat inelul în lac


Ultimul update: Duminica 01 Octombrie 2017 18:28
Data publicarii: Miercuri 13 Septembrie 2017 07:56
Categorie: Stiri Diverse

Socoteala de acasă nu se potriveşte defel cu cea din târg. Asta a învăţat şi un american care a plănuit minuţios cum să-şi ceară iubita în căsătorie.

Emoţiile şi locul ales s-au combinat însă într-o manieră nefericită. Şi-a dus iubita pe un pod şi până să apuce să-i pună inelul pe deget l-a scăpat într-un lac.

După patru ani de relaţie, Seth Dixon a hotărât să-şi ceară iubita de soţie. A ales locul lor preferat: un pod din lemn, de deasupra unui lac. "Ştiam că e un loc bun pentru noi", spune Seth.

Aşteptarea a fost însă în zadar. Logodnicul emoţionat a scăpat din mâna inelul. Bijuteria s-a strecurat printre şipci şi a căzut în apă sub privirile neputincioase ale celor doi îndrăgostiţi. "Eram în stare de şoc", povesteşte Seth. Ruth Salaş, iubita lui: "M-am uitat în apă şi chiar căzuse. L-am auzit când s-a lovit de suprafaţă apei."

Momentul a fost imortalizat de câţiva prieteni şi, inevitabil, a devenit sursă de amuzament în grup. Una dintre prietene a găsit o varianta că cei doi să rămână cu o amintire frumoasă din toată povestea.

Staci Dabney: “Ne-a venit o idee. Ne-am gândit că trebuie să-l căutăm. Eu sunt fotograf de nunţi şi mi-am zis că am cadrul perfect."

A invitat 30 de prieteni pentru o şedinţa foto în apele lacului, în căutarea inelului. Din păcate, bijuteria a rămas pierdută. "Nu a apucat să pronunţe întrebarea, aşa că sper să mă ceară din nou”, spune Ruth. Seth strânge bani pentru un nou inel şi plănuieşte un moment special...pe mal.

VIDEO PROTVPLUS.RO