A apelat la terapeut după ce a fost violată, dar acesta a hărțuit-o sexual


Ultimul update: Miercuri 31 Iulie 2019 11:57
Data publicarii: Marti 30 Iulie 2019 15:49
Categorie: Stiri Diverse
viol

Un terapeut din America a rămas fără licență medicală, după ce i-ar fi spus unei paciente care a fost violată că este ,,foarte sexy” și ar fi sărutat-o în timpul ședințelor de consiliere.

Stephen McGinley, în vârstă de 55 de ani, și-a predat de bunăvoie licența în iulie, după acuzațiile care i-au fost aduse, potrivit Metro.

Fata, cunoscută doar ca A.G., locuiește în Tampa, Florida cu familia ei. Ea a început ședințele de consiliere după ce a fost violată în liceu.

McGinley ar fi început să vorbească cu fata despre problemele lui personale și despre faptul că s-a întâlnit cu o fată de 19 ani în timp ce era în proces de divorț.

“ McGinley i-ar mai fi spus fetei că vrea să o ducă și la un restaurant scump și ar fi stat lângă ea pe canapea în timpul ședințelor, în loc să stea pe un scaun mai departe de ea”, au precizat autoritățile.

Când fata i-a spus că se simte neliniștită în legătura cu întâlnirea, McGinley s-ar fi folosit de oportunitate pentru a-i da numărul lui de telefon și după câteva zile fata ar fi acceptat. Cu două zile înainte de întâlnire, fata l-a sunat pe fostul ei terapeut pentru a-i povesti de McGinley, iar în acel timp tatăl ei a luat parte la convorbire.

Următoarea zi, părinții tinerei au luat legătura cu McGinley și i-au spus să oprească conversațiile. Aceștia au depus și o plângere împotriva lui. Autoritățile au declarat că terapeutul le-ar fi spus recepționistului și proprietarului institutului din care făcea parte că a sărutat-o pe pacientă.

Licența lui Stephen McGinley a fost suspendată, dar poate ataca decizia cu recurs. Acesta a mai declarat că recunoaște că fapta lui a fost lipsită de etică.

Sursa: Metro

VIDEO PROTVPLUS.RO