Cum arata pizza pentru care clientii stau la coada 2 ore si platesc 16 lei pentru o felie
Chiar daca pizza nu este o mancare traditionala in Statele Unite, turistii si localnicii din New York se inghesuie intr-un anumit restaurant, ca sa comande una din cele mai gustoase preparate de acest fel.
Pizzeria Di Fara este legendara in New York. La fel si patronul ei, bucatarul Dom DeMarco.
Barbatul si-a deschis localul in urma cu 47 de ani si nu s-a gandit niciodata ca va avea un asemenea succes.
Alegeri 2024
20:17
Ludovic Orban se retrage din cursa prezidențială și își anunță susținerea pentru Elena Lasconi. Reacția candidatei USR
19:41
Nicuşor Dan: Ar fi bine să rămână un singur candidat al partidelor de dreapta la prezidenţiale
10:00
Ce averi au candidații la alegerile prezidențiale. De la terenuri și case până la lingouri de aur, bijuterii și tablouri
17:07
Alegeri prezidențiale 2024. George Simion și Elena Lasconi, luptă strânsă pentru locul doi - sondaj la comanda USR
Di Fara se afla in Midwood, Brooklyn, iar aici o felie de pizza costa 5 dolari, scrie Business Insider.
Nu pretul este problema pentru clienti, mai curand cele 2 ore cat trebuie sa astepte pentru a putea primi comanda. Efortul merita insa, sustin ei.
Secretul acestui preparat: combinatia ideala de ingrediente din import, un cuptor foarte bun si reteta speciala a lui DeMarco, singurul care gateste aici pizza.
El face chiar si 150 de bucati pe zi. Printre ingredinetel folosite se numara: olei de masline extra-virgin, rosii San Marzano, mozzarella de bivolita din Italia, branza de capra, parmezan, alte 3 tipuri diferite de branza, oregano si busuioc din Israel.
Blatul este subtire si crocant, iar desupra este pus sos de rosii.
In video de mai jos puteti vedea cum se prepara si cum arata aceasta pizza.