Cel mai exclusivist restaurant din Statele Unite se afla in subsolul unei case. Clientii trebuie sa astepte si cinci ani

Cel mai exclusivist restaurant din Statele Unite, daca nu din intreaga lume, se afla in subsolul unei case din statul New York si are o lista de asteptare de pana la cinci ani.
Restaurantul poarta numele proprietarului, Damon Baehrel, acesta fiind si bucatar si chelner si gradinar, iar toate preparatele sunt facute doar folosind produse cultivate de el, potrivit Oddity Central.
Avand doar 12 mese, restaurantul beneficiaza de un singur angajat, Damon, care, desi nu a avut parte de cursuri specializate, a devenit un maestru al gastronomiei moleculare.
Desi pare ciudat, restaurantul este la mare cautare, chiar si in contextul in care o singura masa costa 255 de dolari.
Pe lista clientilor, Baehrel a avut si celebritati ca Jerry Seinfeld si Martha Stewart.

Cu o reputatie atat de buna si fiind atat de exclusivist, restaurantul aduce un profit de 750.000 de dolari pe an.
In acest moment, lista de asteptare se intinde pe urmatorii cinci ani, insa Damon nu accepta rezervari dupa aceasta perioada, planuind sa se retraga din aceasta afacere.