Angajatii de la fast-food dezvaluie: ce sa nu comanzi niciodata de la McDonald's si Subway
O intrebare lansata pe site-ul Reddit, persoanelor care lucreaza in restaurante fast-food, a generat nu mai putin de 6.000 de comentarii in doar 24 de ore: "Ce produs din meniu nu ai recomanda niciodata clientilor sa-l comande?".
Raspunsurile au inceput imediat sa curga, astfel ca deja pot fi trase niste concluzii clare, extrem de utile celor care obisnuiesc sa manance la McDonald's sau Subway.
Astfel, chicken nuggets si puiul pe gratar sunt doua produse care ar trebui evitate - primul are ingrediente considerate "suspecte", iar pentru prepararea celui de-al doilea se foloseste mult prea multa grasime, pentru a preveni lipirea.
"Am lasat din greseala pe tejghea o punga cu 100 chicken nuggets foarte mult timp. S-au topit. Intr-o balta de lichid. N-am inteles niciodata de ce. Dar nu semanau absolut deloc cu nuggets-urile pe care le stiam", a scris un fost angajat McDonald's.
8 sfaturi pentru a-ti invata copilasul sa manance sanatos
La Subway, in schimb, potrivit unui angajat, procesul de dezghetare folosit pentru puiul la gratar implica lasarea carnii inghetate in apa fierbinte, timp de mai multe ore, inainte sa fie stoarsa de lichid, la sfarsitul zilei.
Cand vine vorba de igiena, principalele probleme sunt reprezentate de aparatele de gheata pentru bauturi, care sunt dificil de mentinut curate si recipientele comune pentru sosuri, care sunt reumplute fara sa fie curatate.
"Spionii" din interior au mai dezvaluit ca e o idee proasta sa mergi intr-un restaurant aproape de ora inchiderii, mai ales daca e vorba de un local care vinde pizza la felie. Pentru ca a stat toata ziua sub niste surse de caldura, aceasta capata treptat o textura de carton.
"Sa comanzi o portie mare de cartofi prajiti e o idee proasta oricand. Diferenta intre o portie normala si una obisnuita este surprinzator de mica, mai ales daca localul este aglomerat", a mai scris cineva.