SUBIECTE MATEMATICĂ BAC 2018. SUBIECTELE și BAREMUL DE CORECTARE la Bacalaureat 2018


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 27 Iunie 2018 10:52
Categorie: Bacalaureat 2018
SUBIECTE și BAREM MATEMATICĂ BAC 2018

SUBIECTE şi BAREM BACALAUREAT MATEMATICĂ 2018. Absolventii clasei a 12-a, de la profilul real, au susținut miercuri o nouă probă scrisă din cadrul examenului de BACALAUREAT 2018 la MATEMATICĂ. 

SUBIECTE şi BAREM BACALAUREAT MATEMATICĂ 2018. Subiectele la Matematică BAC 2018 și baremul de corectare au fost publicate de Ministerul Educației.

Subiectele la matematică, profilul real

Baremul la matematică, profilul real

Subiectele la matematică, la profilul pedagogic

Baremul la matematică, la profilul pedagogic

Subiectele la matematică, la profilul real, specializarea Științe ale naturii

Baremul la matematică, la profilul real, specializarea Științe ale naturii

Subiectele la matematică, la filiera tehnologică: profilul servicii, toate calificările profesionale; profilul resurse, toate calificările profesionale; profilul tehnic, toate calificările profesionale

Baremul la matematică, la filiera tehnologică: profilul servicii, toate calificările profesionale; profilul resurse, toate calificările profesionale; profilul tehnic, toate calificările profesionale

Elevii de la uman au susținut proba la ISTORIE. Subiectele și baremul de corectare la Istorie BAC 2018 pot fi consultate AICI.

UPDATE 13:20 La Colegiul Economic “Viilor” din Bucureşti candidaţii au susţinut proba la matematică. La ieşirea din examen, mulţi elevi au recunoscut că nu au învăţat suficient pentru această probă. În şcoală s-au pregătit ca să devină bucătari ori ospătari, iar matematica au lăsat-o pe planul doi, dovadă că unora tabla înmulţirii le pune încă probleme. Citește reacțiile elevilor AICI.

UPDATE 12:25 Elevii de la profilul real, care au susţinut miercuri proba la Matematică a examenului de Bacalaureat 2018, au spun că subiectul numarul trei a avut o dificultate mai ridicată. relatează Mediafax.

"La punctul III au fost clasice, derivate, logaritmi , integrale, ca de obicei. Am făcut meditaţii, m-am pregătit şi tot mi s-a părut greu. Tuturor li s-a părut destul de greu", a declarat o elevă.

UPDATE 12:00 Examenul s-a terminat. Subiectele și baremul de corectare vor fi publicate pe site-ul Ministerului Educației, dar și pe www.stirileprotv.ro.

UPDATE 9:00 Examenul a început.

SUBIECTE şi BAREM BACALAUREAT MATEMATICĂ 2018. Ultima probă scrisă - cea la alegere a profilului şi specializării - este programată joi.

SUBIECTE şi BAREM BACALAUREAT MATEMATICĂ 2018. Afişarea primelor rezultate, care se va face în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 4 iulie, până la ora 12:00. În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, în intervalul orar 12:00 - 16:00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 9 iulie.

Examenul începe la ora 9:00, iar timpul destinat redactării unei lucrări scrise este de trei ore, calculat din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat.

Nu este permis accesul în săli cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, şi nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare. În acelaşi timp, candidaţilor le este interzis să comunice între ei sau cu exteriorul, să transmită ori să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notiţe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare în interior sau cu exteriorul.

Cei surprinşi în aceste situaţii vor fi eliminaţi din examen, indiferent dacă materialele/obiectele interzise au fost folosite sau nu, indiferent dacă au fost introduse de aceştia ori de alţi candidaţi, de cadre didactice din comisie sau de alte persoane şi indiferent dacă ei au primit ori au transmis materialele interzise.

Sursa: StirilePROTV

VIDEO PROTVPLUS.RO