SUBIECTE ISTORIE BAC 2018. SUBIECTE și BAREM de corectare la Bacalaureat 2018


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 27 Iunie 2018 13:42
Categorie: Bacalaureat 2018
SUBIECTE ISTORIE BAC 2018

SUBIECTE BAC 2018 ISTORIE. Absolvenții de clasa a XII-a din cadrul profilului UMAN au susținut miercuri cea de-a doua proba scrisă din cadrul examenului de BACALAUREAT 2018 la ISTORIE.

SUBIECTE BAC 2018 ISTORIE. Subiectele la ISTORIE BAC 2018 și baremul de corectare au fost publicate. 

SUBIECTE

SUBIECTE și BAREM ISTORIE BACALAUREAT 2018

SUBIECTE și BAREM ISTORIE BACALAUREAT 2018

BAREM DE CORECTARE

SUBIECTE și BAREM ISTORIE BACALAUREAT 2018

SUBIECTE și BAREM ISTORIE BACALAUREAT 2018

Elevii de la profilul real au susținut azi proba la MATEMATICĂ. Subiectele și baremul de corectare la Matematică BAC 2018 pot fi consultate AICI.

UPDATE 13:24 La proba de istorie, candidaţii au trebuit să scrie despre înfiinţarea statului român modern. Subiectul nu a fost ales la întâmplare şi are legătură că suntem în anul centenarului.

”M-au încurcat puţin anii, trebuia să stai să gândeşti!”, a spus un elev. Vezi AICI reacțiile absolvenților după examen.

 

UPDATE 12:00 Examenul s-a terminat. Subiectele și baremul de corectare vor fi publicate pe site-ul Ministerului Educației și pe www.stirileprotvro.

UPDATE 11:40 Elevii au avut la primul subiect de analizat statul român modern, la al doilea subiect Evul mediu, iar la al treilea subiect li s-a cerut să vorbească despre instaurarea regimurilor totalitariste postbelice în România şi în întreaga Europă.

UPDATE 9:00 Examenul a început.

SUBIECTE BAC 2018 ISTORIE. Ultima probă scrisă - cea la alegere a profilului şi specializării - este programată joi.

SUBIECTE BAC 2018 ISTORIE. Afişarea primelor rezultate, care se va face în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 4 iulie, până la ora 12:00. În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, în intervalul orar 12:00 - 16:00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 9 iulie.

Examenul începe la ora 9:00, iar timpul destinat redactării unei lucrări scrise este de trei ore, calculat din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat.

Nu este permis accesul în săli cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, şi nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare. În acelaşi timp, candidaţilor le este interzis să comunice între ei sau cu exteriorul, să transmită ori să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notiţe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare în interior sau cu exteriorul.

Cei surprinşi în aceste situaţii vor fi eliminaţi din examen, indiferent dacă materialele/obiectele interzise au fost folosite sau nu, indiferent dacă au fost introduse de aceştia ori de alţi candidaţi, de cadre didactice din comisie sau de alte persoane şi indiferent dacă ei au primit ori au transmis materialele interzise.

Sursa: StirilePROTV

VIDEO PROTVPLUS.RO