SUBIECTE și BAREM FIZICĂ BAC 2018. Subiectele și Baremul de corectare la Bacalaureat 2018


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 28 Iunie 2018 15:25
Categorie: Bacalaureat 2018
SUBIECTE și BAREM de corectare FIZICĂ BAC 2018

SUBIECTE și BAREM FIZICĂ BAC 2018. Elevii de clasa a XII-a au susținut joi ultima probă de la examenul de Bacalaureat 2018.

SUBIECTE și BAREM FIZICĂ BAC 2018. Elevii au avut de ales între biologie, chimie, fizică, geografie, informatică, logică și argumentare, sociologie, economie, filosofie și psihologie.

SUBIECTE și BAREM FIZICĂ BAC 2018. Subiectele la Fizică și baremul de corectare au fost publicate.

AICI puteți vedea subiectele la Biologie, Geografie și celelalte materii.

UPDATE 15:10 Barem fizică.

 

UPDATE 15:00 Subiecte fizică.

 

UPDATE 9:00 Examenul a început.

SUBIECTE și BAREM FIZICĂ BAC 2018. Afişarea primelor rezultate, care se va face în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 4 iulie, până la ora 12:00. În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, în intervalul orar 12:00 - 16:00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 9 iulie.

Timpul destinat redactării unei lucrări scrise este de trei ore, calculat din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat.

Nu este permis accesul în săli cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, şi nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare. În acelaşi timp, candidaţilor le este interzis să comunice între ei sau cu exteriorul, să transmită ori să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notiţe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare în interior sau cu exteriorul.

Cei surprinşi în aceste situaţii vor fi eliminaţi din examen, indiferent dacă materialele/obiectele interzise au fost folosite sau nu, indiferent dacă au fost introduse de aceştia ori de alţi candidaţi, de cadre didactice din comisie sau de alte persoane şi indiferent dacă ei au primit ori au transmis materialele interzise.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Sursa: StirilePROTV

VIDEO PROTVPLUS.RO